Кај сите. Исклучен им е срч најверојатно, ради еден од најчести вектори за напад. Првин вака малце да потестираат.Само кај мене има проблем за пребарување?
А да ми кажеш некој од членовите на кој што ќе можам да му пишам и да се разберам како човек. Пошто дефинитивно има некој од нив кој што си прави што сака без предупредување, ама ќе го дознаам кој е и ќе го спомнам во некоја тема.
https://forum.it.mk/members/?type=staffА да ми кажеш некој од членовите на кој што ќе можам да му пишам и да се разберам како човек. Пошто дефинитивно има некој од нив кој што си прави што сака без предупредување, ама ќе го дознаам кој е и ќе го спомнам во некоја тема.
Еднаш добив Level 300 на #vMacedonia. Какви времиња беа 90-те. Почетоците на употребливиот интернет за широки народни маси.
Уште и на кајгана да му прочистат кеш и колачиња. Ма за там треба хард ресет да го напраат за да не паѓа и кајгана од време на време.Му имаат направено на Авид clear caches and cookies. Па од тогај наваму некако побрз е форумов .
Точно.Кај сите. Исклучен им е срч најверојатно, ради еден од најчести вектори за напад. Првин вака малце да потестираат.
И да се тргне тоа клаудфлеар блокот, да може преку Тапа-та да работи.
членови: 49, гости: 15, роботи: 0
Дали ќе може некој да ми каже кој се од Администрација од форумот?
Ќе има пост-мортем за тоа како се решаваше проблемов?![]()
Има проблем со качување слики на форумов или до мене е?
На која било големина ми дава грешка. Последнава што пробав е 6 kb, 600х100 px.Има лимит за големина, ама не известува колку беше максимумот.
Точно.
Брзо ке го тргнеме.
Превентивно, ама ке пуштиме да crawl-аат набрзо. Ова беше убаво замаскирано кај ботовите, kudos.
повелете...
Да, ама за жал уште не е целосно решен. Ке споделиме искуство.
Еднаш добив Level 300 на #vMacedonia. Какви времиња беа 90-те. Почетоците на употребливиот интернет за широки народни маси.
Се тепавме со Грци. Чиста авангарда. За идеали. Се флодавме, ангажиравме руси, ангажман на сумњиви ликови од Dalnet, Undernet.. Све!
Апасиев би посакал да ме има во партија
Баш ме интересира што се случи со оповите после исчезнувањето на mIRC.
Потоа се појавија форумите, па социјалните мрежи кои упропастија се.
ASL PLS
i fotka ako moze
Живели!
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден