whiterabbit
hello world
- 20 мај 2020
- 180
- 142
Првин излегуваат со известување дека парите се безбедни, да не се сеќираат, после веруваат дека парите се безбедни, ама не можат со сигурност да кажат...
Ова е срамота, па како може да си дозволат вакво нешто да се случи. Уште една потврда дека оној кој вредно и чесно ги заработува парите е секогаш зафркнат. Подобро криминалец да станев или државно да си влезев па да си ги ладев јајцата.
Од една страна си зафркнат од овие големи фирми што со овој потег зафркнаа милиони луѓе во светот, па можеби на некој ова му биле последните пари за живот, каква е ова неправда, светот отишол во неповрат. Од друга страна во сопствена држава ќе плаќаш даноци, ќе се однесуваш одговорно и на крај некое копиле ќе јади месо од бизон.
кој следеше си ги извади парите? Браво! Да ти пратам букет цвеќе?
Тој бизон, ти свинско и се на место. Вака он пак бизон а ти крушки. Памет за сите што мислеа дека овие ту гуд ту би тру финансиски компании, или кај нас познати како дај да неплатам данок, се со ист ризик како банка која стои позади картичката.Од една страна си зафркнат од овие големи фирми што со овој потег зафркнаа милиони луѓе во светот, па можеби на некој ова му биле последните пари за живот, каква е ова неправда, светот отишол во неповрат. Од друга страна во сопствена држава ќе плаќаш даноци, ќе се однесуваш одговорно и на крај некое копиле ќе јади месо од бизон.
Од една страна си зафркнат од овие големи фирми што со овој потег зафркнаа милиони луѓе во светот, па можеби на некој ова му биле последните пари за живот, каква е ова неправда, светот отишол во неповрат. Од друга страна во сопствена држава ќе плаќаш даноци, ќе се однесуваш одговорно и на крај некое копиле ќе јади месо од бизон.
Па сеа... ова во нормална држава. Кај нас освен пајонеер кои други опции ги имаме за наплата?Малце си бевме лакоми, можевме без проблем да си правиме wire transfer без картичка и кај нас со наши да си пазаруваме BUT MAH FEES!!! данок и остали ствари и си го кркавме. Исто така и револут ми е блокирана, но нема информации.
За пејонир читајте на твитер таму не ги бришат коментарите, на фејсбук и другиве се е модерирано.
Па сеа... ова во нормална држава. Кај нас освен пајонеер кои други опции ги имаме за наплата?
Јас не сум на Upwork и немам друг начин како да наплатам освен пајонер. Пејпел не функционира, а 99% од клиентите не те ни погледнуваат ако им кажеш дека сакаш на сметка да ти префрлаат пари, така што... Не е само до данокот.
Девојче, долго време се збори, прича и препричава на форумов за сите фрки со пејонир. Ако те мрзело да читаш, можеш да си ги земеш и пејонирот, и букетот и сите твои 6 поста и да си идеш на фемина.
Преку пејонир можеш дирекно кај нас на банка да си ги префрлиш знаеш нели?Па сеа... ова во нормална држава. Кај нас освен пајонеер кои други опции ги имаме за наплата?
Јас не сум на Upwork и немам друг начин како да наплатам освен пајонер. Пејпел не функционира, а 99% од клиентите не те ни погледнуваат ако им кажеш дека сакаш на сметка да ти префрлаат пари, така што... Не е само до данокот.
МНОГУ МОЌНА ПОРАКА!
Пишувам во форум, убаво прашувам за совет и реално зошто воопшто некој чувствува потреба да ми напише 'ние што си извадивме си извадивме'. Oкеј, ти си се спасил, чим пишувам значи јас го немам тоа направено. Ако сакаш да ми помогниш, помогни, ако не не ми пишувај воопшто.
МНОГУ МОЌНА ПОРАКА!
Пишувам во форум, убаво прашувам за совет и реално зошто воопшто некој чувствува потреба да ми напише 'ние што си извадивме си извадивме'. Oкеј, ти си се спасил, чим пишувам значи јас го немам тоа направено. Ако сакаш да ми помогниш, помогни, ако не не ми пишувај воопшто.
МНОГУ МОЌНА ПОРАКА!
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден