^ ^ За арно нека е. Од кај го прати навака(линк ако не ти е мака). Шибни хонг конг аирмаил 3-4$ е, за побрзо (на фт).
Е да, не иде 0,5оми на мтл. Јас со кангото го "возам", тоа тешко испод мин.25w не мрда.
Што атомизер имаш?
П.с.
^ Крема до сега сум имал само а2 и т2 амомизери
Сега ќе му онада ма**то на еден греачон со мене
Фала (цртка)![]()
$169.90 Authentic Think Vape Finder 250C TC VW APV Box Mod - 1-250W / 200-600'F / 3*18650 / Evolv D-N-A 250 chip / zinc alloy + PU leather at FastTech - Worldwide Free Shipping
Препорачано од проф.примариус Метузалем.
Избирам сингапур меил оти така читав на темава. Можда не сум дочитал.
Атомизерот е Ego One Mega V2.
Hong Kong air mail тие се докажано најбрзи до кај нас.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Ами да му напраам кансел па пак да го скинам.
Да, 119 доларчиња дојде.
22 дена од Сингапур до картонче во сандачеТи си знаеш јас би направил.Каснат сингапурците повеќе.Ама сепак чекај одговор од ГУРУ.
Ти си знаеш јас би направил.Каснат сингапурците повеќе.Ама сепак чекај одговор од ГУРУ.
Аце за убаво нека е, со здравје да си вејпаш.
Сингапурците со досегашните 2 порачки не затаиле повеќе од 2 недели. Едната ја чекав фт да ги совератсите нарачки 10-тина дена.
П.с.(еден ум и за лете и за зиме...)
Гоки што те натера од елафот да се префрлиш на дна?
Дигам два прста.Сами нека се јават. :hay::hay::hay:
Ајде со среќа колега и само храбро.Погледнете го атачментот 63647
Еве и еден почетник меѓу вас професионaлците. Првото искуство е позитивно
. Ударот на грло е ист како на цигара, влечењето е малку “полабаво” но мислам дека за брзо време ќе се навикнам.
Е сега околу течностите и вкусовите. Прво пробав со 555 (7мг никотин) и аромата не е лоша. После некое време (некои 2 саати срце јуначко недодржа и сменив SCamel (9мг) да ја пробам и таа арома пошто е убедливо една од најфалените (немој да ми речете дека и вие барем првиот ден не сте пробале повеќе од една арома). За вкусот појасно ќе ми биде утре кога ќе се смени комплетно новиот со стариот. Како трета течност имам и RY4, вака мирисната од шишенце ми мириса интересно, посвежа и не толку јака како 555. SCamel-от ми е нешто помеѓу.
Сега за сега единствена негативна страна е сувото грло, кашлање нема.
Ако имате совети слободно кажете си
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај едно прашање, што би препорачале за mouth tip? Пластичниве некако не ми се "природни" (не знам како да го објаснам чувството но сигурен сум дека ме разбирате, рапава, текстура ... којзнае може ќе се навикнам со време). Endura-та дојде и со два резервни mouth tip-а еден ист како тој на Prism Tank-от и еден сплескан (како врв од муштикла). До сега не сум пушел на муштикла ама тој некако повеќе ми лежи и го користам од сам старт, дали поради потесното дупче или начинот на влечење, не знам. Ако има некој предлог (Тефлон, Акрлил, Stainless steel) или веќе има земено повеќе како резерва би зел да пробам, ако не ќе се порача од Фаст.
Мене Тефлонот не ми се свиѓа..СС ми е ОК , но повеќе загрева..Нема идеално..Ај едно прашање, што би препорачале за mouth tip? Пластичниве некако не ми се "природни" (не знам како да го објаснам чувството но сигурен сум дека ме разбирате, рапава, текстура ... којзнае може ќе се навикнам со време). Endura-та дојде и со два резервни mouth tip-а еден ист како тој на Prism Tank-от и еден сплескан (како врв од муштикла). До сега не сум пушел на муштикла ама тој некако повеќе ми лежи и го користам од сам старт, дали поради потесното дупче или начинот на влечење, не знам. Ако има некој предлог (Тефлон, Акрлил, Stainless steel) или веќе има земено повеќе како резерва би зел да пробам, ако не ќе се порача од Фаст.
Ај кажете што намотка да му турам. Колку колутиќи да му свртам со 26/28г кантал?
Coil wrapping | Steam Engine | free vaping calculators
Овоа е се што ти треба само внесуваш дебелина на жица колку отпор сакаш да добиеш и на кој дијаметар. Самото ти кажува колку намотки да ставиш. Најди што ти одговара, пртпоставувам од 1 до 1.5ohm за MTL.
Разгледај го програмчето има и многу други информации
28мицата мислам дека поубаво ке легне во кајфунот.
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден