Одличен апгрејд.... Ако претходната ламба ти била упаљачМене не ми се даваат многу пари за светилка па си нарачав од алиекспрес, ќе видиме дали и колку ќе свети.
Outdoor Flashlight XPE LED 18650 Tactical Flashlight Zoomable Aluminum Alloy Flashlight-in Flashlights & Torches from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group
Да препорачате добри AA батерии за блицеви? Може ли да се порачаат од нет? Знам батерии се проблематична ствар кај нас у пошта.
ikea ladda beli 2450 mahДа препорачате добри AA батерии за блицеви? Може ли да се порачаат од нет? Знам батерии се проблематична ствар кај нас у пошта.
Да препорачате добри AA батерии за блицеви? Може ли да се порачаат од нет? Знам батерии се проблематична ствар кај нас у пошта.
Ги има по тинексите.Овие батерии сум ги видел во Хубо. Не е исклучено да ги има и по други продавници во градов.
300 до 400 метри? Уоуу... Прецизен си на таа далечина?Потребна ми е Батериска Лампа за користење во планински предели во екстремни услови -20 - +40 сонце дожд снег и тн
Лампата треба да има бело лед осветлување и домет од 300 до 400 метри.
Напојување мин 2 а мах 3 батерии.
Модули не се потребни
Само да биде издржлива механички и да биде доволно силна за користење во Лов.
Секако доколку некој член има ваква лампа може одма да ме исконтактира или некое инфо каде во мк да купам.
Цена според мак буџет
Еи стварно бил секташки форумов, кога ќе го зачиташ хехех
Него препорака за сијалица за на точак со некој кри(cree) 10w чип, без батерии, без ништо, само школка и чип, без разлика дали ќе биде напојувана со power bank али внатре ќе треба да се стават батерии. Најбитен ми е чипот, имам неколку копии дома, ептен блештат, али п можност ова да е оригинал cree, xml t6 ili u2 мислам беа моделите. Благодарам.
би сакал, да ми препорачате, ААА и АА батерии ричарџабл, по 4 од нив, кој се најдобри, шо може лесно да се најдат, пошто стварно немам идеја во македонијава или од надвор кај се може да се најде.
Јас ја имам оваа.
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден