macedoniac
read-only
- 27 декември 2016
- 7
- 2
Шо пари и од кај да се порача?
Според вас дали е сигурно директива ископаното на CEX.IO да ми биде као валет? Пошо сеа адресата од CEX.IO ми е стаена у бат фајлот.Подели ги на сите три па и повеќе ако имаш многу етери.
Картичката од adv-cash истекува уште малце. Чаре некое? Друга картица... некој bypass преку Бугарија?
Чаре за адванс кеш ... еу државјанин да се регистрира и да ти ја даде картичкатаAnyone?
Што конкретноСега е време за купување
Ethereum, Litecoin и од сите поефтини по малце.Што конкретно
Како тргна и 30к ќе замини викендов упм...Викендов BTC најверојатно ќе надмине 20 000, како и секогаш кога BTC руши рекорди, бегајте од алткоини, кога бурата ќе стивне ќе имате РАСПРОДАЖБА, ПОПУСТИ ПО 20 % - 70 %
Постот ми беше од Саботата што измина, BTC бил околу 18 000 кога сум ја напишал пораката, точно е дека надмина 20 000 на некои берзи, на другите 19800 - 19 900, и тоа се одвиваше Сабота-Недела(ВИКЕНД) за кога и се однесуваше пораката. Точно е и дека повеќето алткоини губеа вредност во Btc (тоа е поважно отколку вредноста во USD, кога 90% од нив се тргуваат само према BTC)Како тргна и 30к ќе замини викендов упм...
Anyone?
Што мислење имате за ripple како долгорочна инвестиција?
Зошто би сакал некој друг да знае колку и какви коини имаш? Кој е сопственик на сајтот?Абе онолку грд е ајпунот?!
Шала на страна идеме онтопик на темава:
БТЦ полека се враќа во нормала. Јас наидов на една интересна страна што ми се покажа како реклама на фб па сакам да ја споделам. Имено барав страна каде што може да си запишам колку имам коини и која е вредноста на истиот како би знаел дали сум ќар или не. Страната е: Coincall.io | Track and monitor 1000+ cryptocurrency prices тотално бесплатно, креирате акаунт, вметнувате сумите кои ги имате во коини и си гледате колку вредат.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден