Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Metuzalem
    Metuzalem одговори на темата Aliexpress.
    Па преку ХЕЛП-от стигнав до ботовите, па после до човек. А пред ботовите имаше онакви листи да избереш што ти е проблемот. Барав на...
  • cogscape
    cogscape реагираше на мислењето на road_runner во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ми стигна пратка од тему од преку некоја вип пошта, може да кажам лошо искуство. Прво смс ми стигна дека од тој до тој датум пратката ќе...
  • cogscape
    cogscape реагираше на мислењето на temelk4 во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Брзи се
  • Metuzalem
    Metuzalem реагираше на мислењето на gokica во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Благодарам што сподели. Претпоставував дека враќање на пратка е патешествие. Сите треба да бидеме издржливи во барањата како тебе. Но...
  • Metuzalem
    Metuzalem реагираше на мислењето на kirev во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Еднаш ми дадоа 7 евра после три пати праќање на погрешен адаптер (за англиски пазар). Сега последно пратија некои тракатанци (буквално...
  • cogscape
    Прочитај ја статијата на IT.mk Многу ми се допаѓа форматов, браво за изведбата!
  • kirev
    kirev одговори на темата Aliexpress.
    Еднаш ми дадоа 7 евра после три пати праќање на погрешен адаптер (за англиски пазар). Сега последно пратија некои тракатанци (буквално...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на Ragnar во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    The Westies Изгледав една епизода и не можам да кажам дека е нешто оригинално, ама мислам дека има добри глумци, стандардна мафијашка...
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на Metuzalem во темата Aliexpress со жал ми е жал ми е.
    Враќање на дефектен производ од Алиекспрес За очигледно неисправен производ од 14 долари ми понудија само 4 долари поврат. Ме фати инат...
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Благодарам што сподели. Претпоставував дека враќање на пратка е патешествие. Сите треба да бидеме издржливи во барањата како тебе. Но...
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Manis во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Не е никаква акциска стока. Таа е регуларната цена. Едноставно плус и наплаќат дополнително шпедиција за царина на тие пратки по скапии...
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Metuzalem во темата Aliexpress со жал ми е жал ми е.
    Враќање на дефектен производ од Алиекспрес За очигледно неисправен производ од 14 долари ми понудија само 4 долари поврат. Ме фати инат...
  • Manis
    Manis одговори на темата Aliexpress.
    Не е никаква акциска стока. Таа е регуларната цена. Едноставно плус и наплаќат дополнително шпедиција за царина на тие пратки по скапии...
  • Manis
    Manis одговори на темата Temu.
    Го имам пагани од порано Pagani homage Submariner GMT и Pagani Explorer tudor homage. И не се добри. Катастрофа се со катастрофа...
  • VerGer
    VerGer одговори на темата Компјутерски бироа/маси.
    менаџирање е и да се сите у еден сноп на пример, место ко пајажина цело биро позади, за се има начин, може да се дигне пример продужен...

ИТ маркет

На врв Дно