Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• goceiva
    goceiva реагираше на мислењето на Metuzalem во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Враќање на дефектен производ од Алиекспрес За очигледно неисправен производ од 14 долари ми понудија само 4 долари поврат. Ме фати инат...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Temu.
    Пагани е друга лига за тие саати, имаш разно разни класици, а 5ката е еден обичен саат.
  • TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на GoranMak во темата Plaisio со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Купен телефон од плаисио летово. Вратени беа 17,1% од вкупната сума платена или 87,5% од ддв-то.
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Plaisio.
    Може подетално инфо што која и како е процедурата сега? Верувам на сите би ни се нашло.
  • bobbyniko
    bobbyniko почна нова тема Купувам Ryzen 7 5700x3d во Купувам.
    bobbyniko додаде нов оглас: Купувам Ryzen 7 5700x3d - Проценка Видете го целиот оглас...
  • bobbyniko
    bobbyniko создаде оглас Купувам Ryzen 7 5700x3d во Купувам.
    Купувам Ryzen 7 5700x3d понуди во ДМ
  • FikanA
    Следен пат сети се дека огласуваш на форум а не на Пазар3. Ова е форум а не огласник. Не си во право ни најмалку кога велиш Немам јас...
  • FikanA
    Ако платам 3500 евра за 5060, сам ќе си ставам ортома на вратот и ќе си ги скратам маките
  • zemakius
    Следен пат сети се дека огласуваш на форум а не на Пазар3. Ова е форум а не огласник. Не си во право ни најмалку кога велиш Немам јас...
  • Metuzalem
    Metuzalem одговори на темата Aliexpress.
    Враќање на дефектен производ од Алиекспрес За очигледно неисправен производ од 14 долари ми понудија само 4 долари поврат. Ме фати инат...
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Освен ако не е некоја акцизна стока па да има и други дополнителни давачки, можно е да е грешка. Порано не даваа објаснување на...
  • I
    Indigo44 одговори на темата Aliexpress.
    Епа и царини да пресметвеле и ДДВ до таа сума што си ја платил ни оддалеку не се доаѓа, твојов случај покажува дека е ризично...
  • Manis
    Manis одговори на темата Aliexpress.
    Не беше отворен. На етикетата залепена врз пакетот ја пишаваше истата цена која сум ја платил од AliX.
  • Manis
    Manis одговори на темата Temu.
    Кинеските брендови како Pagani Design, Tandorio, Watchdive, Steeldive, San Martin, Seestern и слични, веќе не вредат за парите. Нивната...
  • claus
    Се обидов да дадам културна критика, ама испадна дека не си за таква. Конфигурацијата ти е ретардирана. Рачунај дека правиш borderline...

ИТ маркет

На врв Дно