Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на Astro во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Па оди земи ги правосмукалките! Некој ти ги платил, земи ги ќе ги шитнеме!
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на CBB_6 во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    а најдоброто да се сториш со правосмукалки !
  • noviot
    noviot реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Филмови и серии со не се согласувам не се согласувам.
    Ајдеее, филмови за Pong, Asteroids, Missile Command??? Забега холивуд...
  • gokica
    gokica одговори на темата Aliexpress.
    Да, тоа е навистина висок износ. Можеби за производ кој подлежи и на плаќање на царина, има дополнителни трошоци поврзани со самото...
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на Insanious во темата Setec SCAM со лол лол.
    Pozdrav decki deneska mi stiga poraka od navodno Setec Godi deka imam plateno nekakvi pravosmukalki ocigledno e scam pisete povekje da...
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Manis во темата Aliexpress со жал ми е жал ми е.
    Мислам дека и ЕЛС наплаќаа одредена сума во смисла на "шпедиција" зошто последен пат ми наплатија ЦАРИНА/ДДВ 3800 денара(што е навистина...
  • Majestic
    Majestic реагираше на мислењето на DrMTR во темата Т-Home оптика со лол лол.
    Ке средат за некоја година ваљда.
  • Astro
    Јас имам и уште едно прашање: Лиценциран Windows 11 Pro Install Може да објасниш како е ова воопшто возможно? Од каде најде ОЕМ лиценца...
  • petkotrajko
    Родителите се секако одговорни, и морално и легално. Коментарот беше насочен кон тие што поддржуваа построги правила наместо...
  • PC_GAMER
    PC_GAMER реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Има врска и те како. Значи има free shipping што оди преку евтините пошти кои одат преку наша пошта и има free shipping aka Choice од...
  • PC_GAMER
    Јас ги гледам родителите како најголеми виновници. Дете како дете, и камион да му дадеш ќе проба да го вози и да си игра со него...
  • Manis
    Manis одговори на темата Aliexpress.
    Мислам дека и ЕЛС наплаќаа одредена сума во смисла на "шпедиција" зошто последен пат ми наплатија ЦАРИНА/ДДВ 3800 денара(што е навистина...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на gokica во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Колку што знам така се даночат и фирмите кои увезуваат. Данокот е на целата вредност со сите поврзани трошоци до наша царина. На...
  • FikanA
    Се обидов да дадам културна критика, ама испадна дека не си за таква. Конфигурацијата ти е ретардирана. Рачунај дека правиш borderline...
  • Deki22
    Deki22 реагираше на мислењето на aleks989 во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Вчера го гледав The Odyssey во Прага на IMAX 70 MM. Имав голема среќа да земам карти во тие 2 мин. кога се распродадоа ама би се вратил...

ИТ маркет

На врв Дно