Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Општа тема за монитори.
    Сепак имало вистина за ЛГ и спајверот: View: https://www.youtube.com/watch?v=Q9uefFYe6bM
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Insanious во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    im se javiv mi rekoa deka bilo greska na pogresen broj bilo isprateno. :D
  • gokica
    gokica одговори на темата Temu.
    Значи дека е кај курир кој треба да ти ја достави.
  • Insanious
    Insanious реагираше на мислењето на FiC DoGG во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Или имаат пратено порака на погрешен број. Да беше scam ќе ти бараа да платиш нешто. Вака најлошо нешто што ќе ти биде од "scam-ов" е...
  • Insanious
    Insanious реагираше на мислењето на Isak Keyten во темата Setec SCAM со wow wow.
    само не ми е јасно шо е скамот, ќе идеш до годи и ќе ти речат “дечко дали ги испи апчињата шо збориш“ и ќе се вратиш дома и скамерот ќе...
  • Insanious
    Insanious реагираше на мислењето на CBB_6 во темата Setec SCAM со лол лол.
    а најдоброто да се сториш со правосмукалки !
  • Insanious
    Insanious одговори на темата Setec SCAM.
    im se javiv mi rekoa deka bilo greska na pogresen broj bilo isprateno. :D
  • B
    Hvala brat go narediv ai nesovrsvenstvo 1785406098 EDITON SO IMAS TI PA SE SMEESH BRAT. AKO NE SI ZAINTERESIRAN BRKAJ SI RABOTA SVOJA...
  • Isak Keyten
    Isak Keyten одговори на темата Setec SCAM.
    само не ми е јасно шо е скамот, ќе идеш до годи и ќе ти речат “дечко дали ги испи апчињата шо збориш“ и ќе се вратиш дома и скамерот ќе...
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на FiC DoGG во темата Setec SCAM со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Или имаат пратено порака на погрешен број. Да беше scam ќе ти бараа да платиш нешто. Вака најлошо нешто што ќе ти биде од "scam-ов" е...
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на Mr.Jack во темата Вегански алтернативи со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Нека биде темава за вегански замени на разни продукти. Да почнам со оваа листа на продукти достапни во Македонија:
  • FiC DoGG
    FiC DoGG одговори на темата Setec SCAM.
  • road_runner
    road_runner одговори на темата Payoneer картичка.
    Имам сметка на Payoneer но немам картица и не сакам да извадам бидејќи не би го користел овој сервис во иднина, еднократно ми префрлија...
  • kirev
    Проблеми со звук тешко се дијагностицираат од една генеричка слика од интернет. Барем сними го да чуеме за почеток
  • noviot
    noviot реагираше на мислењето на JamesKirk во темата Смешни слики/видео клипови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Поздрав од Струга :)))))))) Бујрумте на такла од мостон ахахахаххаха

ИТ маркет

На врв Дно