пробај јас години така го работам, се реши проблемот, имам 4 блутут слушалки и на сите изгасен микрофонот и звукот е супер никаков проблем, а во контрол панел некогаш го има чекирано некогаш не ама звукот е секогаш супер со изгаснати микрофони
Аха, јасно. И кај мене нешто слично се случува. мислам дека ми го дадовте одговорот.Ова што го пишува @gamon. Пишти на Discord се додека не го изгасам. И ако пробам да намалам audio, не работи.
Да, се движат во таа насока (задолжителен МС акаунт).Ќе ја затнат дупката. Јес да има и други дупки, ама наводно го буткаат користењето на акаунт меѓу другото и пошто една од целите им било да исфорсираат инсталација на апликации само од m$ store.
Да, ги тролаше малце.
Ултимативниот хак за Виндовс: Линукс....или ќе се изнајди некој начин/хак за да се заобиколи.
Има хак за тоа - Руфус 4.4.2103 има опцииДа, се движат во таа насока (задолжителен МС акаунт).
Ама бајпас секогаш ќе има - или ќе се изнајди некој начин/хак за да се заобиколи.
Испратено од телефоно
Го сменија, сеа работи со "[email protected]".Финтата со [email protected] акаунт не ли работи веќе ?
Работи, вчера го правев тоа.Финтата со [email protected] акаунт не ли работи веќе ?
(WSA). As a result, the Amazon Appstore on Windows and all applications and games dependent on WSA will no longer be supported beginning March 5, 2025. Until then, technical support will remain available to customers.
Ова како да има врска од она срање од вебсајт софтсоник, кај што бута све и свашта па после процесорот врие. Не е ова џабе аларм, скенирај на вирустотал сигурно ќе се јават многу антивируси дека не е пожелна оваа верзија што си ја симнал на вибер.Ок, дефендерот е дефинитивно тешко говно.
Погледнете го атачментот 135732
Се јави и кај мене пред 10 минути исто Viber го дава како вирус само аllow напрај му..Не гледам причина зошто вајбер би симнал од таму. Се апдејтира денес вајбер и на лаптоп и на десктоп, на двата го дава истото. Чисто сумјам дека е проблем вајберот.
Ако направам архива во .exe со WinRar на било кој фајл или фолдер на ПЦ, го јавува како вирус. Тешко говно е ова.
Провери го на вирустотал. Можеби веќе си инфициран па winrar да ти ги инфицира фајловите.Не гледам причина зошто вајбер би симнал од таму. Се апдејтира денес вајбер и на лаптоп и на десктоп, на двата го дава истото. Чисто сумјам дека е проблем вајберот.
Ако направам архива во .exe со WinRar на било кој фајл или фолдер на ПЦ, го јавува како вирус. Тешко говно е ова.
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден