Да. Плус ваучер ми дадоа. Пиши им пред да купиш ако делат уште ваучери. Никад се не зна
Да. Плус ваучер ми дадоа. Пиши им пред да купиш ако делат уште ваучери. Никад се не зна
Делат! Нарачав пред малку па сеа ќе видиме. Фала за инфо!
Ненамерна грешка, неписменоќа или лажење?
Момаков вика ТОП бил!
Јас го зедов моделот од 32". ТОП се и слика и озвучување. Не можам да се пожалам.
2, 3, 1.Ненамерна грешка, неписменоќа или лажење?
1 е најверојатно или најмалку веројатно?2, 3, 1.
Не не, твоите квалификации, по тој редослед. 1 е најмалку веројатно иначе1 е најверојатно или најмалку веројатно?![]()
Ненамерно лажење поради неписмемостНенамерна грешка, неписменоќа или лажење?
Маркетинг би рекол. Денеска така го викаат намерното носење во заблуда.Ненамерна грешка, неписменоќа или лажење?
Клипче од анонимен турски јутјубер на кое во старт има грешка Самсунг 7-ма серија спореден со Сони 8-ма серија. Ни сетинзи кажува ни бутурСонито.
Ова видео кажува колку се супериорни во квалитет на слика и бои во однос на другите. Долу десно е Sony, другиве се самсунг и лг.
View: https://www.youtube.com/watch?v=wiH5qtxaaLU
Нема врска од кого е, а во салон сетинзи се знае во кој мод се ставени на динамик и све на најјакоКлипче од анонимен турски јутјубер на кое во старт има грешка Самсунг 7-ма серија спореден со Сони 8-ма серија. Ни сетинзи кажува ни бутур![]()
Ама не го менува фактот дека има една класа разлика во Сони и Самсунг што се прикажани на клипотНема врска од кого е, а во салон сетинзи се знае во кој мод се ставени на динамик и све на најјакоТака да сум ги споредувал и јас, се имам уверено, ама тоа е во реалност. Самсунг немаат некако конзистеност во боите, пример црвената им е превише сатурирана па и зелената, а другите се доста бледи. Кај сони го нема тоа, сите бои ги прикажува природно и како треба.
2. Samsung 55RU8002 8 генерација на Самсунг
Екстра цена 38.490 денари
3. Sony 55XG8096 ANDROID +SMART TV
Екстра цена. 8 серија на Сони за 38990
денари
(ова го имам на цена 35800)
Препорака да се одлучам мегу овие 2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не ли го зема уште сонито?
Ако го земеш, пиши импресии баш ме интересира како ќе бидеш задоволен.
TV C9 | OLED 65 TV | LG Australia
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден