Точно . Центар снег кога падна - снема и ТВ саат време а пинг висок и брзина слаба.катастрофа Скопје, вчера имаше добар пинг, и попладнето затупи.. цела вечер имаше прекини - еве и претпладнево![]()
Блиску, карши Блаже.Mičurin katastrofa isto poslednive 2 nedeli postojano prekini. Za koja lokacija pišuvaš deka ima prekini?
е BS тоа едно поради сите други тука што пишуваат и друго зашто добив одговор на приговор што направив на нивната страна, ми се јавија и ми кажаа да се јавам кога ќе се случи пак.Блиску, карши Блаже.
После ~20 повици ги добив и одговорот е дека никој друг од реонот не пријавил и ми рече од кај нив нема проблем да пробам на кабел да го скокнам рутерот мој ама мислам дека е BS тоа.
Блиску, карши Блаже.
После ~20 повици ги добив и одговорот е дека никој друг од реонот не пријавил и ми рече од кај нив нема проблем да пробам на кабел да го скокнам рутерот мој ама мислам дека е BS тоа.
Pred da se prefrlam na telekabel, bev na Neotel na iznajmena optika od Telekom, 50/50 4 godini okolu 5 prekini sè na sè za cel period.Препорака некој да не има инфо какви се а1 или телеком во овој реон?
На работа еве се жалаат и од лелеком и а1, така да ништо поарно. Којзнае што се случува.Па почнаа овие со снемување интернет кај мене...Можда е време да ги мењам.
Нама подобар провајдер од Телекабел - така да ...Па почнаа овие со снемување интернет кај мене...Можда е време да ги мењам.
Секои 15м паѓа од 10 сабајле до сеа.9 пати прекини од 4:00ч сабајле до сега (8:45ч)
Дупчи и у Центар - дневно 10 пати прекин има по минута ...Телекабел Скопје во општина центар и карпош е лом цела недела!!! Дали некој друг го има истото искуство?
Не разбирам, искомуницирај, кажи работиме, надградба, рикна, саботажа, пожар, поплава ќе биде, снајдетесе за денес ...Првпат во Драчево да имам ваков проблем после 4г, уште од нокта после 01 почна да губи конекција, нз зошто не објават на нет дека имат проблем, на тел цело време заузето
Дали се обиде без рутер директно во комп?Првпат во Драчево да имам ваков проблем после 4г, уште од нокта после 01 почна да губи конекција, нз зошто не објават на нет дека имат проблем, на тел цело време заузето
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден