Зошто не ги купе?Шо убаво е вака беспари делови коа зимате .. од мерак човек да сака да начека.
Пред нос ми ги лапнаКупени од убо дете.
Case: Lian Li O11 Air Mini White
CPU Cooler: Lian Li Galahad 240mm
Fans: 8 x Lian Li UNI Fan SL 120 V1 White
2 x Fractal Design Aspect 14 140mm ARGB
Cable Extensions: CPU, PCI-e, 24PIN.
Погледнете го атачментот 122926
Одма се запале колата кога видов шо се нуди. Фала, поубави да се враќаат!Пред нос ми ги лапнаЗа ич пари
Создравје да те служат.
2 x 16GB DDR4 3600Mhz Corsair Vengeance RGB Pro SL Kit од Анхоч.
Колку пари е китов?
Јас имам 2x8, Corsair RGB Pro (претходниот модел).
Како маусот?Пролетно освежување на арсеналот
Само што што стигнаа пред малку од Жирафа:
Погледнете го атачментот 122630
Машала, машала...
Првично сакав да земам 32GB Kit али го нема веќе на залиха и не знаат кога ќе стигне, па морав да земам два кита со по 16GB.
Машала, машала...
Шо аквариум чуваш по дома, за толкај китој да собериш....ццццц!
Браос
Испратено од телефоно.
Одличен што е до мене. Ѕирни ja на TPU рецензијата, spot on е.Како маусот?
Одличен што е до мене. Ѕирни ja на TPU рецензијата, spot on е.
Е лоџитек немам за споредба, но со другиве глувци што ми се мотаат по дома нема некоја значајна разлика во потребната сила за активирање на кликот. Дури и кога еве пробувам да иницирам „случаен“ клик при скролање не ми успева.Јас па никако неможам да се навикнам на средниот клик, многу мек некако и кога скролам се случува да кликам. Доста помек во споредба со Логитек.
Е лоџитек немам за споредба, но со другиве глувци што ми се мотаат по дома нема некоја значајна разлика во потребната сила за активирање на кликот. Дури и кога еве пробувам да иницирам „случаен“ клик при скролање не ми успева.
Ко си го купил ќе се навикнеш - што да правиш ...Јас имам G502 и М310 и двата се доста потврди, али навика е тоа се менува, го користам еден месец и скоро и се навикнав.
Честито, како е со black uniformity/ips glow кога е темна просторијата или во темни сцени, ме интересира пошо и јас се мислев за овој монитор...
Горе лево се познава на црна сцена (не многу). Вреди да се земи мониторот, плус намалена им е цената. Сепак за HDR не се надевај затоа што е IPS.Честито, како е со black uniformity/ips glow кога е темна просторијата или во темни сцени, ме интересира пошо и јас се мислев за овој монитор...
Двата модели го имаат истиот G-sync@Exhumed
Јас имам 2 S2721DGF и S2721DGFA. Овој првиот има G-sync а другиот AMD FreeSync Premium а треба да се исти монитори само демек новиот со нова регулатива на ЕУ наместен помалце да троши. Добри се за гејминг, ама катастрофа бои и нема шанси да се намести без калибратор ни приближно еден со друг да се слични.
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден