SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.322
Ќе пробам, незнам како ќе се однесува клокот на процесорот со толку висока фреквенција.Солиден избор! Подеси 2133Mhz 11-13-11-35-2T, волтажата остави ја на 1.5v.
Ќе пробам, незнам како ќе се однесува клокот на процесорот со толку висока фреквенција.Солиден избор! Подеси 2133Mhz 11-13-11-35-2T, волтажата остави ја на 1.5v.
Не е стабилно така, одма BSOD, на тест на IBT.Солиден избор! Подеси 2133Mhz 11-13-11-35-2T, волтажата остави ја на 1.5v.
Јамболијата не му е од мене
И oвa зa 2 еврa?Прага Logitech G19
Честит божиќ (за тие што слават католички), дедо мраз што ми донесе![]()
CoolerMaster nepton 240m исто така поради дефект со пумпата беше заменет за нов од сетек и чекањето се исплати зависно на тоа што го земав по топ цена од член на форумов
Вака-така сите делови новиDell U2412m нептун
Погледнете го атачментот 37482
i7 4790K поради проблемите кои ги имав со предходниот со чиста душа ги контактирав интел директно и без натегање ми завршија работа. +10 за нивПогледнете го атачментот 37484 CoolerMaster nepton 240m исто така поради дефект со пумпата беше заменет за нов од сетек и чекањето се исплати зависно на тоа што го земав по топ цена од член на форумов
Погледнете го атачментот 37486
Да баш така, исто и Asus maximus vii hero исто како нова беше едноставно не беше ни пола година користена, што значи све дојде на ново па после нова година ке тестираме клокање и слични ствари.Вака-така сите делови новиЧестито и со здравје да ги клокаш !
Рaбoтaвa- плaти стaрo земи нoвoDell U2412m нептун
Погледнете го атачментот 37482
i7 4790K поради проблемите кои ги имав со предходниот со чиста душа ги контактирав интел директно и без натегање ми завршија работа. +10 за нивПогледнете го атачментот 37484 CoolerMaster nepton 240m исто така поради дефект со пумпата беше заменет за нов од сетек и чекањето се исплати зависно на тоа што го земав по топ цена од член на форумов
Погледнете го атачментот 37486

Дaвaј review кoгa ќе мoжеш!!1!1!!![]()
Стигна!!11!1
Steam Controller, купен £60 од UK заедно со £20 Steam wallet gift card.
![]()
Стигна!!11!1
А ќе може и линкче![]()
Стигна!!11!1
околу 17к ме фати дадоја некој попуст ама не ми е тестиран мониторов уште денес убаво ке го видам и тестнам.@Tehnologiva
Колку го зеде мониторот?
Другар ми го донесе од Англија, инаку го купи од овде. Само, сега гледам дека го немаат на лагер пакетот со 20 фунти кредит.А ќе може и линкче
Обавезно рецензија, мислам дека е фејл дизајн.
Ја земав само поради тоа што е мала со водено ладење за да ја собере во mini-itx кукиште.Убава карта, создравје да ја возиш, ја меркам и јас но цената не и е оправдана. Поспора е од 980ti а иста цена држат, плус има помалку рам што влијае доколку возиш како мене на 4096*2160. Ако падне цената пред Паскал да се појави под 500Е ќе земам една за miniitx машината.
Ај ако не те мрзи, клокни ја колку може (+20Mhz до 50mhz јадро мислам дозволува) и истестирај Unigine Valley на ExtremeHD preset и прикачи резултати:
http://forum.it.com.mk/threads/3d-mark-firestrike-unigine-valley-vashi-rezultati.39191/
Ја земав само поради тоа што е мала со водено ладење за да ја собере во mini-itx кукиште.Ке направам и ке постирам.
Уште не е готово, не ми збира се и моментално е redneck направено без капак без ништо, за недела дена е готово и тогаш ставам слики.Да, за тоа има поента, што куќаре имаш постирај сличиња во мали моќни конф. темата.