Слагам не слагам ама Аваст ти е баце, најдоброто срање.
Ќути си дупи си.
До сите што препорачуваат Аваст, brace yourselves.
Слагам не слагам ама Аваст ти е баце, најдоброто срање.
До сите што препорачуваат Аваст, brace yourselves.
Неба воље срање од пишАњеСлагам не слагам ама Аваст ти е баце, најдоброто срање.
Ќути си дупи си.
Zasto taka ja ti kazuvam od iskustvo sum probal mnogu anti virusi samo eset se pokaza za mene najdobar sto nemara da znaci deka i za tebe e taka...pozdrav
Испратено од HD1910 преку IT.mk форум апликацијаZasto taka ja ti kazuvam od iskustvo sum probal mnogu anti virusi samo eset se pokaza za mene najdobar sto nemara da znaci deka i za tebe e taka...pozdrav
Zasto taka ja ti kazuvam od iskustvo sum probal mnogu anti virusi samo eset se pokaza za mene najdobar sto nemara da znaci deka i za tebe e taka...po
Vo red druze sekoj ima pravo na svoe mislenje ja go kazav moeto...pozdravДруже тоа не е базирано на искуство. Базирано е на тестирања и факти.
Значи ако некој антивирус е добар, ќе биде исто добар за сите, не само за тебе.
Испратено од HD1910 преку IT.mk форум апликација
Јас имам прабжво на мислење дека ти не треба да имаш право на свое мислење, к8ј победува сега тука?Zasto taka ja ti kazuvam od iskustvo sum probal mnogu anti virusi samo eset se pokaza za mene najdobar sto nemara da znaci deka i za tebe e taka...po
Vo red druze sekoj ima pravo na svoe mislenje ja go kazav moeto...pozdrav
Скенирај со Malwarebytes и Adwcleaner. Не ти треба никаков програм за „мониторинг“.Jas koristam Microsoft Security Essentials, no sakam nekoe programce koe ke pravi monitoring na kompjuterot posto nesto mi e bavenm a poim nemam sto se ovie procesive vo pozadina. Imav Kerish doctor no ne mozam da najdam seriski broj za aktivacija na net. Predlozete sigurna strana so kodovi, zatoa sto mozam uste pogolema belja da napravam so simnuvanje na se i sesto.
Ovie besplatni se?Скенирај со Malwarebytes и Adwcleaner. Не ти треба никаков програм за „мониторинг“.
ДаOvie besplatni se?
Дали направи целосен скен со Malwarebytes? Дали скенираше со AdwCleaner?Go simnav Malwarebytes i e 14 dena trial, no celo vreme mi izleguva na sekoja stranica bukvalno, deka ne e bezbedna i mi smeta, kako toa da go otstranam, ne mozam sekoja stranica da ja dodavam vo exceptions.
Imgur
Ова е тоа што ти треба:Go simnav Malwarebytes i e 14 dena trial, no celo vreme mi izleguva na sekoja stranica bukvalno, deka ne e bezbedna i mi smeta, kako toa da go otstranam, ne mozam sekoja stranica da ja dodavam vo exceptions.
Imgur
Jas imam Windows 7, ovoj vika 8 nagore