Ц.ц.ц.ц кај ти ојт умот море гејчо?Ова одлично искуство ептен двосмислено е некако![]()
на искуство од играње со џојстици...Ц.ц.ц.ц кај ти ојт умот море гејчо?![]()
За тебе во секое време брате!
Абе и јас не сум подобарМе изнасмеја, јас сум ти као Винички трговец, со загуба
p.s. Нека не се лутат виничани за погоре напишаното.![]()
пууу 2 саати не поминаа и посаканото се исполниbtw @Fatal1ty_ треба да ти залепи еден беџ за проверен огласувач (го заслужуваш тоа), на прсти се бројат членовите како тебе.
Лош си ти за админпууу 2 саати не поминаа и посаканото се исполни
де кажи му да ме стави админ
Благодарам за пофалбите.:blush:Требаше да купам 2 бироа... се мислев од каде да порачам, какви да бидат... се изнашетав по продавници, цените ОГАН за 2 парчиња дрво.
Знаев дека @Tajson се занимава со таа работа па си реков ке му пишам него и ке ги порачам тие бироа од кај него, знаев дека ке бидат ВРВ, немав сомнеж околу тоа, се слушнавме со него, објаснив што како па тој ми подели профи совет и оставив да ги сработи како мисли... човече златни раце имаш, алал да ти е.
Дечки, кој е за саглам биро за мала сума на пари а врвен квалитет, барајте го @Tajson .
Брате, како добро ги имаш средено работиве, колку и да е неписмен човек, не може да згреши.Благодарам за пофалбите.:blush:
Со здравје да се служите со невестата, ама има и твој удел, монтажата си ја направи сам.
слики или се нема случено !!!!Брате, како добро ги имаш средено работиве, колку и да е неписмен човек, не може да згреши.
Секоја чест уште еднаш.
Фати го за раце и носи го право у златара..... човече златни раце имаш, алал да ти е. .
Далеку ми е, иначе ке го имав однесеноФати го за раце и носи го право у златара....
Ќе го начекаме у некое кафанче па од таму го носиме прво на златар па на топсикологија.Далеку ми е, иначе ке го имав однесено![]()
Ке не заебит, немат да дојТ!Ќе го начекаме у некое кафанче па од таму го носиме прво на златар па на топсикологија.
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден