Сигурен сум дека е чисто плаНКтонцки.Ти изглеа не си бил кај Гојдо само по хардвер а?h:
И ти си забораил за што си тргнал. Да не ви ги пушташе 3Д порничите со педерите?Сигурен сум дека е чисто плаНКтонцки.
Многу милозвучно ги објаснува компонентите. Еве јас планирав одреден апгрејд, буџетот отиде 3 пати повеќе од планираното... Апгрејд - нова машина без хардови![]()
Им ставам хардвер во пијачките за да ги навлечам и да си ги портошат парите по процесори, мемории и графички!И ти си забораил за што си тргнал. Да не ви ги пушташе 3Д порничите со педерите?
Не смета...Гојдо за директор
Пане е супер дете само е ГејчоПозитивно искуство со @Pane24 - принципиелен и човек од збор - би соработувал повторно со задоволство.
Мене RAM меморија ми даде во црвена чорапа спакувана...исправна додуша и меморијата и чорапата.Пане е супер дете само е Гејчо
Мене ми имаше испратено диск или не знам што... важно беше во кутија од hello kittyh:
Bidi srekjen sto ne sum gi nasol gakjite od na baba mu na hardcorecМене RAM меморија ми даде во црвена чорапа спакувана...исправна додуша и меморијата и чорапата.
Ssd bese toa u kutija na hello kittyПане е супер дете само е Гејчо
Мене ми имаше испратено диск или не знам што... важно беше во кутија од hello kittyh:
Isto i so tebe ! +1 za tebe i blagodarnost sto mi zavrsi rabota.Позитивно искуство со @Pane24 - принципиелен и човек од збор - би соработувал повторно со задоволство.
Во таа "гашта" собира 10кг јаболка бреBidi srekjen sto ne sum gi nasol gakjite od na baba mu na hardcorec![]()
Бесплатна достава
VGA ASUS RTX 5070 PRIME OC WHITE 12GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, 90YV0M19-M0NA00
47.490,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден