Сигурен сум дека е чисто плаНКтонцки.Ти изглеа не си бил кај Гојдо само по хардвер а?h:
И ти си забораил за што си тргнал. Да не ви ги пушташе 3Д порничите со педерите?Сигурен сум дека е чисто плаНКтонцки.
Многу милозвучно ги објаснува компонентите. Еве јас планирав одреден апгрејд, буџетот отиде 3 пати повеќе од планираното... Апгрејд - нова машина без хардови![]()
Им ставам хардвер во пијачките за да ги навлечам и да си ги портошат парите по процесори, мемории и графички!И ти си забораил за што си тргнал. Да не ви ги пушташе 3Д порничите со педерите?
Не смета...Гојдо за директор
Пане е супер дете само е ГејчоПозитивно искуство со @Pane24 - принципиелен и човек од збор - би соработувал повторно со задоволство.
Мене RAM меморија ми даде во црвена чорапа спакувана...исправна додуша и меморијата и чорапата.Пане е супер дете само е Гејчо
Мене ми имаше испратено диск или не знам што... важно беше во кутија од hello kittyh:
Bidi srekjen sto ne sum gi nasol gakjite od na baba mu na hardcorecМене RAM меморија ми даде во црвена чорапа спакувана...исправна додуша и меморијата и чорапата.
Ssd bese toa u kutija na hello kittyПане е супер дете само е Гејчо
Мене ми имаше испратено диск или не знам што... важно беше во кутија од hello kittyh:
Isto i so tebe ! +1 za tebe i blagodarnost sto mi zavrsi rabota.Позитивно искуство со @Pane24 - принципиелен и човек од збор - би соработувал повторно со задоволство.
Во таа "гашта" собира 10кг јаболка бреBidi srekjen sto ne sum gi nasol gakjite od na baba mu na hardcorec![]()
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
VGA MSI RTX 5050 GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI, 3xDP, G5050-8GC (V538-001R)
18.450,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300