Одлично искуство со @dame_komita. Купено SSD, со лаптоп ме пречека S.M.A.R.T. да ми покаже, направи убава цена, си направивме муабет.
+++
+++
Препорака за @aleksuperior, вторпат соработка, вторпат одлично.
Со солзи во очите и тага во срцето се простувам од тие карти...Во кризни денови се намачив да ги купам, збрчив 1900 евра на риг кој никогаш не прокопа, а сега го распродавам за пола од таа цена...Создравје да си ја играш и јунаци на рајдови да тепаш!+1 the one and only @gOJDO, експресна достава и одлична карта![]()
морав да ставам на hold 19 други играчи, но имаа разбирањеСо солзи во очите и тага во срцето се простувам од тие карти...Во кризни денови се намачив да ги купам, збрчив 1900 евра на риг кој никогаш не прокопа, а сега го распродавам за пола од таа цена...Создравје да си ја играш и јунаци на рајдови да тепаш!
+1 @architect Чоекот на сред битка се симна пред зграда да си ја земе картичката!
За п*чка и графичка се има разбирање у секое време...морав да ставам на hold 19 други играчи, но имаа разбирање![]()
+1 the one and only @gOJDO, експресна достава и одлична карта![]()

Да не кажам воскреснаA MIRRACLE!!!
Isto i so tebe
со @DonFrozex позитивно искуство +1
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL HDD 2,5" 1TB USB3.0 INTENSO 6021560
5.330,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден