Одлично искуство со @dame_komita. Купено SSD, со лаптоп ме пречека S.M.A.R.T. да ми покаже, направи убава цена, си направивме муабет.
+++
+++
Препорака за @aleksuperior, вторпат соработка, вторпат одлично.
Со солзи во очите и тага во срцето се простувам од тие карти...Во кризни денови се намачив да ги купам, збрчив 1900 евра на риг кој никогаш не прокопа, а сега го распродавам за пола од таа цена...Создравје да си ја играш и јунаци на рајдови да тепаш!+1 the one and only @gOJDO, експресна достава и одлична карта![]()
морав да ставам на hold 19 други играчи, но имаа разбирањеСо солзи во очите и тага во срцето се простувам од тие карти...Во кризни денови се намачив да ги купам, збрчив 1900 евра на риг кој никогаш не прокопа, а сега го распродавам за пола од таа цена...Создравје да си ја играш и јунаци на рајдови да тепаш!
+1 @architect Чоекот на сред битка се симна пред зграда да си ја земе картичката!
За п*чка и графичка се има разбирање у секое време...морав да ставам на hold 19 други играчи, но имаа разбирање![]()
+1 the one and only @gOJDO, експресна достава и одлична карта![]()

Да не кажам воскреснаA MIRRACLE!!!
Isto i so tebe
со @DonFrozex позитивно искуство +1
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден