iPhone SE rose golg 150 евра. секако половенПрепорака за мобилен телефон за девојче, со максимум буџет од 9000 денари ?
Тие А серии се преценети и доста скапи како за тоа што нудат. Јас би P20 Lite.Значи неможам да се одлучам, што би ми препорачале кој е подобар, повеќе сум за Samsung galaxy A6+, а се мислам и за Samsung A8 и Huawei P20 lite ?
Anhoch PC Market Online - Xiaomi Redmi Note 5 4GB/64GB LTE Dual SIM Gold w/Silicone CaseMi A1 или J5/A5 2017?
Или друг предлог до максимум 250€?
Телефонот ќе го користи девојче, така да камерата е примарна преференца. Како задна, така и предна.
Mi A1 или J5/A5 2017?
Или друг предлог до максимум 250€?
Телефонот ќе го користи девојче, така да камерата е примарна преференца. Како задна, така и предна.
A6 и А8 имаат скоро исти камери:Значи неможам да се одлучам, што би ми препорачале кој е подобар, повеќе сум за Samsung galaxy A6+, а се мислам и за Samsung A8 и Huawei P20 lite ?
noДали со хард ресет (фабричко ресетирање) ќе се заклучи на оператор андроид телефон кој претходно бил отклучен од оператор со NCK број?
Да трајно еЗначи трајно е отклучувањето, еднаш за засекогаш.![]()
p20 и a5Здраво. Овие денови треба да земам два телефона од Телеком. Според моите можности, како и цените во Телеком еден од телефоните ќе е просечен-ценовен ранг или Mid Range. Барам совет кој е најдобар од следниве телефони: Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Samsung J5 (2017), Samsung A5 (2017) или Sony Xperia XA2. Мобилните обично ги користам за ФБ, Твитер, Инстаграм како и некои видеа или туторијали од YouTube.
Од тие P20 LITE е најдобар избор, ако си љубител на Самсунг и амолед тогаш оди со А5Здраво. Овие денови треба да земам два телефона од Телеком. Според моите можности, како и цените во Телеком еден од телефоните ќе е просечен-ценовен ранг или Mid Range. Барам совет кој е најдобар од следниве телефони: Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Samsung J5 (2017), Samsung A5 (2017) или Sony Xperia XA2. Мобилните обично ги користам за ФБ, Твитер, Инстаграм како и некои видеа или туторијали од YouTube.
Причина?Рифербушед. Никако. ЛГ уште помалку.
Bootloop. Јaс купив Г5кa oд aли, еве 3ипoл месеци јa кoристaм зa сегa немa никaкви прoблеми. Амa спремен сум вo секoј мoмент дa зaглaви вo бутлуп. Си имa причимa зoштo се тoлку ефтини...Причина?
Овие се користени телефони, па ги преправаат и продаваат, или со некоја фабрична маана?
Токму поради тоа што се репарирани, ги менуваат деловите за да го зголемат профитот. Маркетинг им е само флегшип името од типот на самсунг С8, лг В20 но тоа не значи дека ќе ја имаш истата камера, истатиот процесор како во оргиналните телефони. Лично го платив тоа школо. Ако некоја зделка е премногу добра за да биде вистинита...Причина?
Овие се користени телефони, па ги преправаат и продаваат, или со некоја фабрична маана?
Се што е refurbished е исто без разлика дали е Amazon или ебау и така натака...Ви благодарам, уште нешто, refurbished се зезнати да се купат само од алиекспрес или исто е и со gearbest, ebay, Amazon ?
Токму поради тоа што се репарирани, ги менуваат деловите за да го зголемат профитот. Маркетинг им е само флегшип името од типот на самсунг С8, лг В20 но тоа не значи дека ќе ја имаш истата камера, истатиот процесор како во оргиналните телефони. Лично го платив тоа школо. Ако некоја зделка е премногу добра за да биде вистинита...
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден