stefan
lurker
FC25 za Ps4
FC25 za Ps4
Сигурно ги делат на повеќе луѓе, затоа уствари ти вика од тој профил само инсталирај а играј од својотmnogu e ovoj ja dava za 1600 den
Да даI ovie se na account login ?
Пред некој ден беше 34,99 долари колку што памтамНа Playstation Store е 2000 денари.
Да, Блек Фрајдеј. 35 долари е од прилика 2000 денари.Пред некој ден беше 34,99 долари колку што памтам
Знам, ама неми ја прифаќаше картичкатаДа, Блек Фрајдеј. 35 долари е од прилика 2000 денари.
gift card ќе си напуниш во wallet па ќе купиш со wallet директ (само пази валута на gift картиците, секој регион си е посебна .. за USA account си бараш стрикно долари)Знам, ама неми ја прифаќаше картичката
yes секогаш има 20-30% ова време на претплатата^
Точно. Сега земав попуст на PS гифт картички имаше на Amazon и плус попуст за PS Plus претплата за Black Friday. Жив ќар![]()
И добро е што продолжуваат како што треба. За друг (неповрзан со ова) дигитален прозивод се зезнав. Февруари истекуваше земав упола цена сега и се продолжи со декември 2025, а јас сметав дека ќе оди до февруари 2026. Треба да се читаат правилата...yes секогаш има 20-30% ова време на претплатата
Со американска картичка ги плати? Дека не ми даде да платам со наша картичка па плаќав преку другар со американска^
Точно. Сега земав попуст на PS гифт картички имаше на Amazon и плус попуст за PS Plus претплата за Black Friday. Жив ќар![]()
на амазон со каква било картичка треба да можеш? ако не со пејпал, може да врзеш наша картичка за плакање исто ко алтернатива кај што прифаѓаат пејпал.Со американска картичка ги плати? Дека не ми даде да платам со наша картичка па плаќав преку другар со американска
Не ми дозволи да плаќам, колку што се сеќавам точно имаше некоја опција за валидирање на картичката кое се плаќаше и баталивна амазон со каква било картичка треба да можеш? ако не со пејпал, може да врзеш наша картичка за плакање исто ко алтернатива кај што прифаѓаат пејпал.
Македонска - Виза од НЛБ.Со американска картичка ги плати? Дека не ми даде да платам со наша картичка па плаќав преку другар со американска
Кликни тука:CDKeys не можам да најдам американска гифт картичка.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден