| 300M Wireless N Router |
| Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND |
Ептен му пречи бетонска пчоча. Му пречи и шперплочаНе ми е јасно па ќе прашам.
https://www.anhoch.com/product/599872428/tp-link-wireless-ac-dual-band-router-750mbps-archer-c24
ова ок е? Ќе има доста подобрување на вифи/лан, или треба друг подобар/поскап
за разлика од сегашниот кој го користам доста долго време:
Овој 5г рутер треба да е на исти спрат/соба со пс4 или може да е на горниот, му пречи бетонска плоча?
300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND

Не ми е јасно па ќе прашам.
https://www.anhoch.com/product/599872428/tp-link-wireless-ac-dual-band-router-750mbps-archer-c24
ова ок е? Ќе има доста подобрување на вифи/лан, или треба друг подобар/поскап
за разлика од сегашниот кој го користам доста долго време:
Овој 5г рутер треба да е на исти спрат/соба со пс4 или може да е на горниот, му пречи бетонска плоча?
300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND
Преку кабел лан, треба да имаш 100mbps на ПС4. Кај мене на пример таа линија до плејката е околу 20м. Дали е споро или брзо ќе зависи од интернетот. Ако идеш со кабел не ти треба никаков нов рутер.Имам веќе црево пуштено и може да собере и за кабелска и мрежен.
Сакаш да кажеш да не купувам ништо само мрежен и да поврзам преку лан на стариов рутер? Поврзав со долг мрежен, споро.
Ќе ги спуштам долу wan и рутерот, па со краток лан кабел ќе пробам.
Или мислеше ем преку лан ем понов рутер?
Дали тој tplink за 1480,
или овој xiaomi за 1200
или овој tenda за 1500.
Така разбрав, дека ми треба dual band.

Тој што ти се расипа оргинален е? И од каде знаеш дека е оргинален?Од кабелска средија некои работи со интернетот, без да купувам друг рутер, на лан се оправи psnow, колку толку функционира.
PS4pro џојстикот ми прави проблеми често, во менито цело време иде на лево, во игри иде лево
Дали некој користел ваков џојстик, дали се функционира како треба.
Во анхоч прееска ми велат дека овој бил одличен за пс4:
![]()
Би земал пак оргинал, но што ако пак ми се погоди со проблеми![]()
Па со пс4про го земав во 2018, не е оргинален?Тој што ти се расипа оргинален е? И од каде знаеш дека е оргинален?
Не чинат ниту еден од овие third party само genuine Sony
Па ако си го отворил ти нов тогаш, да, оргинален е.Па со пс4про го земав во 2018, не е оргинален?
Па со пс4про го земав во 2018, не е оргинален?
Не е цело време таков, по некое време се оправи и работи, но некогаш навистина нервира.
Не знам дали воопшто се поправа, па мислев да земам овој од анхоч ако вреди нешто.
Регистрирај си USA акаунт, мејл лозинка сето тоа.Zdravo decki, dali nekoj moze da ja objasni celata procedura za naracuvanje od oficijalniot store, vo globala najbitno mi e da mozam da naracam ps plus i nba 2k22, kako nov korisnik na ps4 ne sum bas zapoznaen pa bi mi pomognale mnogu. Fala odnapred
Fala ti mnogu, no imam problem nemozam da se registriram na pcgamesupply, i dali akauntot treba da bide vo nekoj odreden state ili ne e bitno i kade da najdam adresa?Регистрирај си USA акаунт, мејл лозинка сето тоа.
Од кога ќе се логираш, седни си на ПЦ или телефон и купи си гифт кард од тука.
Потоа оди во акаунтот, во Redeem code и активирај ја картичката.
Сега влези си во Store и купи си игра. Плати ја со парите што ги активира од картичката.
Fala ti mnogu, no imam problem nemozam da se registriram na pcgamesupply, i dali akauntot treba da bide vo nekoj odreden state ili ne e bitno i kade da najdam adresa?
Fala mnogu!Оди тука Купување од PlayStation Store во Македонија и следи чекор по чекор.
Не е проблем за компатибилноста на овој контролер со ПС4. Ќе си работи све тоа. Но за понатамошна периферија ќе има проблем:Од кабелска средија некои работи со интернетот, без да купувам друг рутер, на лан се оправи psnow, колку толку функционира.
PS4pro џојстикот ми прави проблеми често, во менито цело време иде на лево, во игри иде лево
Дали некој користел ваков џојстик, дали се функционира како треба.
Во анхоч прееска ми велат дека овој бил одличен за пс4:
![]()
Би земал пак оргинал, но што ако пак ми се погоди со проблеми![]()
Oд кај го зема? Пробај на сонито да го активираш, не на браузер, или обратно.Kupiv kod za EA Play i go redeem-nav, no koga probuvam da go aktiviram, mi bara kreditna za da prodolzam, pomos nekoj?
Fala ti najmnogu zavrsiv rabota, probuvav na konzola a trebalo na browser.Oд кај го зема? Пробај на сонито да го активираш, не на браузер, или обратно.
Едит: Гледај го ова. Вака активирав јас.
Moжеш да ја играш бесконечно штом и направиш Redeem под услов да плаќаш PSPlus претплата.Дали на Ps plus играта што е бесплатна месецот можеш да ја играш и кога ќе помине месецот?
Пример играта што е бесплатна во Јануари ти е достапна за играње во Март?
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден