Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Netflix во Македонија

snowkit

hello world
21 август 2015
174
158
Ви работат турските нетфликс акаунти?
Мојот го исклучија. Без никакво известување, а пред некој ден наплатија за следниот месец.

Сега бара да изберам нов мк план.
Kaj mene raboti mi se obnovuva na 8-mi

Последна промена:

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
801
delicon.mk
Го обновив членството со МК план и сега не може да го делиме со еден другар. Бара потврда на household и само еден може да го користи.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Го обновив членството со МК план и сега не може да го делиме со еден другар. Бара потврда на household и само еден може да го користи.

читај бре позади неколку страни ,има веке за тоа што треба да се направи

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
801
delicon.mk
Како шо пишав, ништо корисно и функционално. Ако кликнам јас апдејт, тој не може да гледа и обратно.

Единствено што проработе, кликна на I'm traveling, мене на мејл ми стигна код па го пиша тој.
Пишува дека ова трае некое време и ќе треба пак да се направи.

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198
Кликаш на send by email or SMS, добиваш порака, кликаш Update household и толку. Ако ти кликаш на апдејт он не може да гледа, онда акаунтот ви е basic (Watch on 1 supported device at a time).

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
801
delicon.mk
Кликаш на send by email or SMS, добиваш порака, кликаш Update household и толку. Ако ти кликаш на апдејт он не може да гледа, онда акаунтот ви е basic (Watch on 1 supported device at a time).
Планот е премиум и ова нема врска со households.
Како шо кажав, ако кликнам јас update household тој не може да гледа,
ако кликне он, јас не можам да гледам.

VixA

read-only
9 септември 2009
27
5
Мене истото ми се појавуваше 10на пати, прво правев traveling, па update household па сега во последниве 2 месеци паралелно гледаме и ниеднаш се нема појавено. Ама битен момент мислам дека е тоа што и двете мрежи ми се со ист SSID

kirev

senior
31 мај 2010
9.057
7.729
Наводно гледа SSID за да заклучи дали сте во исто домаќинство. Јака заштита :D

Скоти

user
15 октомври 2013
1.275
2.348
И кај другарот што делевме се појави ова за хаусхолд и искрено ова ја прели чашата и се откажувам од Нетфликс.
Секако веќе некое време ништо и не гледав што од слабо слободно време што од срање содржина, а и сакам да пробам Амазон или Дизни пошто и цениве на Нетфликс се поскапи или исти како овие два стеиминг сервиси.

Скоти

user
15 октомври 2013
1.275
2.348
Не знам искрено што е Стремио а и не ми се замара со непознати/полулегални глупости. Немам проблем да си платам ако има навистина квалитетна содржина која вреди.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.193
1.198
Скопје
Не знам искрено што е Стремио а и не ми се замара со непознати/полулегални глупости. Немам проблем да си платам ако има навистина квалитетна содржина која вреди.
Стремио не е глупост верувај :) нешто е најдобро што се појавило за гледање филмови и серии, откако го ставив по препорака на @kirev друго немам потреба да плаќам, во комбинација со Torrentio addon имаш се

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia

има да, коди со платен дебрид

25 ноември 2014
1.535
1.964
Скопје
Isak Keyten's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4460 Processor 6M Cache, 3.20 GHz Haswell 22nm Technology
Motherboard
ASUS H81M-K (SOCKET 1150)
Storage
Samsung SSD 850 PRO 120GB
PSU
Thermaltake TR2 Bronze 700W
RAM
Kingston HyperX DDR3 16GB 1600Mhz Dual-channel
Video card
ASUS AMD Radeon R9 280x 3072MB
Mouse
Logitech G603 LIGHTSPEED
OS
Windows 10 :(

orce97

Баниран/a
19 декември 2022
509
522
linktr.ee
Моментално користам Netflix али немаат баш некој добри серии освен што документарците им се топ, а пред нетфликс секоја серија што сум ја гледал едноставно ја симнувам преку торент ја ставам во phone боље нема ни кочење ни реклами :)

kirev

senior
31 мај 2010
9.057
7.729
Пушти клипче од некој 4к хдр од 40гб како се понаша тој стремио да видиме
Ако има сидови си тера откако ќе го оставиш малку да искешира. Опенхајмер 80гб малку сецнуваше, ама 20гб немаше проблем (и Дина 1). Xiaomi TV Box S и Amazon Fire TV Stick 4K

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно