Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
Па мислам дека ќе има така барем најавата беше на видеото од Arena Sport Македонија.F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
МиленкоКој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?![]()
Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?![]()
forum.kajgana.com
Ќе видиме у преноси како ќе е, можно е само да е лепено сечено на снимките. Арена има преубави преноси од технички аспект, audio ducking имаат се имаат. Се надевам ќе го применат тоа и на нашиве, ако продукцијата е во Белград. Ако е кај нас локално пишете пропало.Не разбирам зошто сликата ја пренесуваат во 24hz, и зошто позадинскиот звук им е на нула, а коментаторискиот на 100? Во фудбал сакам да ја слушнам и атмосферата, звукот на топката, навивањето на публиката, свирчето на судијата... Ако вака го пренесуваат и светското, дај нека ги вратат српските назад, оти искуството е многу полошо. Коментаторите не ги коментирам.
На телеком ги пуштија пред малце, сликата топ FHD 50 fps, звукот исто феномален.Не разбирам зошто сликата ја пренесуваат во 24hz, и зошто позадинскиот звук им е на нула, а коментаторискиот на 100? Во фудбал сакам да ја слушнам и атмосферата, звукот на топката, навивањето на публиката, свирчето на судијата... Ако вака го пренесуваат и светското, дај нека ги вратат српските назад, оти искуството е многу полошо. Коментаторите не ги коментирам.
Во право си, Табаковски ке коменитра Формула и мото гп![]()
Александар Табаковски vs Миленко Неделковски
ajde da vidime spored vas koj e podobar komentator?Dvajcata komentiraat odamna,tie sto stalno pratat F1 sigurno znaat za niv dvajca.Spored mene isti se dvajcata imaat mali razliki vo komentiranjeto.Na primer Tabakovski koga ke se zdivi i ke vika me faka smea,Milenko ov vreme na vreme ke kaze...forum.kajgana.com
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден