GetSchwifty
hello world
Колку плати за достава/царина некои додатни трошоци? Иначе тастатурата личи многу интересно
Ништо од тоа не платив, ниту царина ниту ддв.
Колку плати за достава/царина некои додатни трошоци? Иначе тастатурата личи многу интересно
Е сеа... да ти стигне што побрзо, да не ја чекаш со месециЈа порачав пред малку, терајте си работа @Joco Ilievski @JonnyDark
Сината варијанта (фати 2906 денари), ама имам pudding keycaps ставено на сегашнава тастатура, ќе ги префрлам на оваа.
![]()
![]()
Е сеа... да ти стигне што побрзо, да не ја чекаш со месеци
Ја бели пудинг копчиња сакам да нарачам.
Бај д веј, батеријата држи скоро цел ден со ргб, дисплејчето, сајдлајт и све тоа уклучено, на 2.4гигахерци, па еднаш дневно мора да се пуни.
Таа е, супер тастатурче за малку пари![]()
Дали на тастатурава можат да се мењаат и капачињата и свичовите?
Вчера гледав epomaker galaxy80 so marble white switches да ја нарачам комплетама си мислам за истата цена можам да ја земам оваа од али и да си нарачам уште 2-3 сета други свичови за проба.
Од друга страна Ajazz тастатурите ги има и на пваа страна за 55 долари, би ја нарачал и од тука ако е побрз шипингот, од али глават нешто.
![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Чично ме интересираат creamy свичови па би тесторал две три верзии.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Од нивната веб страна порачај. Не порачувај од алиекспрес. На алиекспрес 60 долара со вклучена достава а на нивната вебстрана 54 долара со бесплатна достава.Дали на тастатурава можат да се мењаат и капачињата и свичовите?
Вчера гледав epomaker galaxy80 so marble white switches да ја нарачам комплетама си мислам за истата цена можам да ја земам оваа од али и да си нарачам уште 2-3 сета други свичови за проба.
Од друга страна Ajazz тастатурите ги има и на оваа страна за 55 долари, би ја нарачал и од тука ако е побрз шипингот, од али глават нешто.
![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Лично ме интересираат creamy свичови па би тесторал две три верзии.
Од нивната веб страна порачај. Не порачувај од алиекспрес. На алиекспрес 60 долара со вклучена достава а на нивната вебстрана 54 долара со бесплатна достава.
Види овде, одамна ги продава:
Ја само фри прочита оно која дискриминација да било жити се. Јас да сум на негово место за инат ич не ја порачувам...Не е бесплата доставата. Таа опција е за KickStarter што уплатиле.
Башка доставуваат со DHL и слично. Ќе го искинат. Препорачувам од Али да си нарача.
Погледнете го атачментот 137186
Погледнете го атачментот 137187
Овие копчиња се едни од полошите што ги имам користено. Не ги препорачувам.
Тие од HyperX што дечкото ги продава или општо на пудинг копчињата мислиш?
Да си одговорам самЗдраво дечки да не има некој искуство со qwertykey.eu
Сакам да ја нарачам тастатурава
![]()
QwertyKey75 Carpathian Bluetooth Wireless Hotswap RGB VIA/QMK Gasket Mounted Tastatura Mecanica Gaming
Tastatura QwertyKey75 Carpathian Bluetooth Wireless Hotswap RGB Gasket Mounted are caracteristici cheie: Three Unique Variants: Terminal , Carpathian and Samurai with unique PBT DYE Sub keycap design for a memorable experience. Carpathian comes with a set of OEM profile keys. Bluetooth/Wireless...qwertykey.eu
и дескмат
![]()
Deskmat Mousepad QwertyKey Carpathian 4mm stitched edges
Technical specifications Waterproof (water-resistant – it can be washed, but it will lose its water resistance). The bottom part is made of rubber for better grip. Stitched edges The upper part is made of premium canvas. 900x400x4mm Design custom QwertyKeyqwertykey.eu
Цената испаѓа 6500 тастатура + 1800 дескмат + 1200 шипинг - 5% попуст = 9025
Достава само со DHL Express, дали ова ќе се царини како копмпјутерски делови и да очекувам 0% царина и само 5% данок + 1500 давачки за DHL?
Што бараш? Има по европа повеќе, пример ELOQUENT CLICKSДечки, освен алиекспред, од кој друг сајт можам да порачам тастатура механичка? Не ми се чека месец дена за али.
Види локално од нексио, носат диста интересни механички тастатури.Дечки, освен алиекспред, од кој друг сајт можам да порачам тастатура механичка? Не ми се чека месец дена за али.
Раде Кончар likes this.Дополнително, стигна денес и торбичка од AliExpress за тастатурчето.
Погледнете го атачментот 137594Погледнете го атачментот 137595Погледнете го атачментот 137596
Даваме. Избери си какви сакаш.дајте бе без црвени букви, многу штрчат
Има многу бои за избор, ова е само пример.дајте бе без црвени букви, многу штрчат
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден