gokica
Модератор
- 13 јуни 2009
- 10.059
- 14.152
На компјутер работи. Не знам од мобилен. Ќе биде и тоа ваљда.??? Кај мене не е...
Мислењето е автоматски споено:
И до кладилница отидов да пробам и тука нејќе
На компјутер работи. Не знам од мобилен. Ќе биде и тоа ваљда.??? Кај мене не е...
Мислењето е автоматски споено:
И до кладилница отидов да пробам и тука нејќе
Ми отвори, конечно, ама ми вика нема никакви податоци ???, а според cainiao би требало од вчера да е дојдена...На компјутер работи. Не знам од мобилен. Ќе биде и тоа ваљда.
Ми отвори, конечно, ама ми вика нема никакви податоци ???, а според cainiao би требало од вчера да е дојдена...
Нема и таму не го сакаат затоа у пошта го вработилеНека го вратат во штаб одма![]()
Претпоставувам од Али порача нешто, така? Ако да, прати си ја таму пратката имаш тракинг, батали страната на поштата. Исто ако имате преку DHL пратка, пратете си ја на нивната страна. Истите податоци се, џабе пратите на пошта страната. Само шо ќе излези дека е стигната во МК на DHL или Ali, јавувајте се одма в пошта и средете си да завршите работа така шо и вас поевтино ќе ви дојди и на цариникот/поштарот попримамливо. Да, не треба да е така, ама во МК сме да сме реални, нема да работат и да забрзат постапката ако не се договорите со нив да имаат интерес да ви ја испратат одма пратката оти ќар ќе имаат и тие.Ми отвори, конечно, ама ми вика нема никакви податоци ???, а според cainiao би требало од вчера да е дојдена...
Претпоставувам од Али порача нешто, така? Ако да, прати си ја таму пратката имаш тракинг, батали страната на поштата. Исто ако имате преку DHL пратка, пратете си ја на нивната страна. Истите податоци се, џабе пратите на пошта страната. Само шо ќе излези дека е стигната во МК на DHL или Ali, јавувајте се одма в пошта и средете си да завршите работа така шо и вас поевтино ќе ви дојди и на цариникот/поштарот попримамливо. Да, не треба да е така, ама во МК сме да сме реални, нема да работат и да забрзат постапката ако не се договорите со нив да имаат интерес да ви ја испратат одма пратката оти ќар ќе имаат и тие.
Страницата за следење има нова адреса и работи. На старата дава забранет пристап.
Ажурирајте си ги букмарците.
Претходната година не беше така, не се сеќавам на никаков штрајк на поштата пред Нова Година или слично. Имаш некои конкретни примери каде ова време најавуваат штрајкови бараат зголемување на плати или слично?Баш пред празници кога навалата на пратки е најголема сакаат да направат хаос у пошта због нивни цели апропо штрајкот. А можда па грешам па се ќе биде уреду. Видеќемо
Слабо читаш вестиПретходната година не беше така, не се сеќавам на никаков штрајк на поштата пред Нова Година или слично. Имаш некои конкретни примери каде ова време најавуваат штрајкови бараат зголемување на плати или слично?
alsat.mk
А што има врска што било претходната година, ја за сега зборам, ти од претходната година имаш пратки што ти доцнат?Зборев за претходната година, сега знам дека штрајкуваат, очигледно што се им е паднато и нефункционално.
На кој мејл им пишувате?, ја им го знам само тој за царинаИм пишувам мејл денес до кај се со сервисот и кога ќе е достапен пак бидејќи сакам да си проверам пратка (тука им оставам бројче).
Ми враќаат САМО дека пратката не е пристигната во мк. Толку.
[email protected]На кој мејл им пишувате?, ја им го знам само тој за царина
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден