Да се собереме четворица да го дигнеме серверот? Од старите со 5cm лим е.Ова поштава да си апгрејдува сервери нема да е лошо. Цело време им е паднат сајтот и не може да се провери тракинг.
И јас се чудам од кај Ројал Мејл влечи податоци кога на Пошти сајтот е даун. Изглеа јаки врски има та кралицата нивна...Добро како проверувате каде ви се пратките ако им е падната страната? 5 дена не ми лоадира статуси...
Тоа што ние не можеме да следиме во моментов и не е голем проблем. Проблемот е ако им е паднат интерно системот, па не можат ни пратките да ги скенираат.Добро како проверувате каде ви се пратките ако им е падната страната? 5 дена не ми лоадира статуси...
Има топ дечки кои си ја бркаат перфектно работата. Гарант ти се паднал некој што кога го запослиле погрешно разбрал дека ќе работи само на 29-ти фебруари во непрестапна година.Многу почна да се лутат поштарите требало да се избрише Tracking от многу сме биле додадени
Испратено од JNY-LX1 преку IT.mk форум апликација
| Skopje Carina 1006 | Isporaka | 27-DEC-21 | Nesoodvetna faktura |
Ќе им пратиш скрин од трансакциската сметка од банка и скрин од али на следниот емаил - Link ,и нормално тракинг број за да знаат за која пратка станува збор .Има ли некој идеја што сега во овој случај кога "Несоодветна фактура" :
Skopje Carina 1006 Isporaka 27-DEC-21 Nesoodvetna faktura
Прв пат се среќавам со вакво нешто, што е следниот чекор кој треба да го превземам ? Тражев по темава но не наидов на нешто слично.
Благодарам однапред.
уште не ти се влезени во Македонија, обично е две три недели од излез од ЛВШто се случува со пратките, сите работи ми се со истиот статус, порачани на 29ти Ноември, пиши departure 10 Декември од Латвиа, а кај нас седи пратката се прима од испраќачот веќе 16 дена... Едно 10 ситни работи имам порачано на ист ден, кај сите е истиот статус.
![]()
![]()
не е далеку од вистината хаха инаку еве една од нивOd latvia so traktor gi nosat navamu
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
МиланШто се случува со пратките
Ги чешкаат за да бидат у форма!

Мала пратка е или голема ?Абе дечки како се рачуна ддв над 22 евра сега на пример мојата пратка е 24 евра сум прекорачил за 2 евра како ке го израчунаат ддв-то на 24 или на тие 2 евра кои сум ги прекорачил
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден