DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.950
- 8.448
немаш потреба. само смени лозинка нa PP.Дали да ја блокирам платежната картица што ми е поврзана со paypal-от?
немаш потреба. само смени лозинка нa PP.Дали да ја блокирам платежната картица што ми е поврзана со paypal-от?
Пред да зимате секирите да се секирате проверете се.Него шо да праиме ние шо сме без факултет? Треба да се секираме?
Шо ќе ти е факултет и школо ти па? Најдобриот факултет ти е кешо, или ќе дипломираш или не.Него шо да праиме ние шо сме без факултет? Треба да се секираме?h:
h:
h:
Само праќаш маил до [email protected] и за неколку саати е решено.Туку да ве прашам вие шо паничите дека ќе ви хакираат мејлој, пејпали..... Како ќе го направат тоа?
Може ли листата во пп да се проверам дали ме има во списокот на анонимуси![]()
Почитувани,
Настана проток на информации од базата на Центарот за развој на нови бизниси и Центарот за кариера (www.bsc.ukim.edu.mk) при што системот беше исклучен. За Ваша понатамошна заштита, доколку истата лозинка ја користите за регистрирање на други системи, Ве молимe ВЕДНАШ да ја промените.
Тимот на Центрите, заедно со стручните служби на факултетот работат на наредните чекори за ублажување на последиците за корисниците, како и на исклучување на можноста за идно ширење на податоци од базата.
Се извинуваме за евентуалните непријатности. За дополнителни информации или поддршка, тимот на Центарот за развој на нови бизниси и Центарот за кариера Ви стои на располагање како и до сега, во нашите простории и на оваа e-mail адреса.
Со почит,
Истекување на не-енкриптирани пасворди, ми е баш онака интересен дел. Поракава е очајна бљувотина, класично за неспособна ванна бе организација која со помош на стручните служби ќе го реши случајов на не-енкриптирани пасворди.ова стигна на маил, валјда до целата листа:
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден