Самошто ја играв, првата ја неам играно но за оваа да кажам не очекував толку добро да е напраена со 4гб рам и 660ка 1080п на high settings 38фпс авериџ што е сосема океј според мене за тој хардер
Како што реков, само за хајенд графички оптимизирана, јас на 800x600 едвај 30 фрејма ваѓам Lowest settings. А 2013 имав 50 фрејма на High.
You are not from this worldA kako jas gledam razlika megju 60 i 75hz refresh?![]()
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
А на која конфигурација ги вадиш фрејмовиве?
Оваа на профил, 1280x1024 максимална резолуција.
Е да толку ќе да е. Јас на мојава на 900п па едвај некако 35 фпс на high. Незнам али некако неоптимизирана ми е или со големи побарувања за разлика од tomb raider 2013 или DOOM.
Како што реков, само за хајенд графички оптимизирана, јас на 800x600 едвај 30 фрејма ваѓам Lowest settings. А 2013 имав 50 фрејма на High.
Процесорот ти е слаб тоа ти е проблемот
Тесно грло ти е cpu-то, не очекувај од pentium да фрчи,за денешниве игри минимум i3-xxxx, а за подмачкано играње i5MSI Afterburner ми кажува дека имам тесно грло со графичка, 99 % GPU Usage, 40 % процесор. Во ред, дуал кор се јасно ама ова игра е топит графичкава.
Некој hype-нат за No Man's Sky?
За 2 саати искача, а и за толку би требало на торенти пошо нема DRM. Ја од играва ја имам видено само преубавата слика, и за мене во глава играва е GOTY.
А тоа што најверојатно нема ни да ми ја пушти на конфигурацијава, е друг проблем...
Ќе ја има на торент 100%, ја гледав на GOG што значи симињаш, инсталираш и играш. Не ти треба крак на тие игри, исто како да си ја купил ти се фаќа. Имаше еден торент со скоро цела GOG датабаза околу 2 терабајти негде. Се е тоа DRM freeЈас ја чекам али не сум сигурен дали ќе ја има на торент пошто е сепак како мултиплеер али воедно и не еали во секој случај би седнал да ја играм иако ми делува како картуниш
На мојава конфигурација само минимумот ќе го фатам![]()
Ќе ја има на торент 100%, ја гледав на GOG што значи симињаш, инсталираш и играш. Не ти треба крак на тие игри, исто како да си ја купил ти се фаќа. Имаше еден торент со скоро цела GOG датабаза околу 2 терабајти негде. Се е тоа DRM free![]()
колку те кошташе DE... ми текнува многу одамна кецот ми беше омилената игра на сите времиња и првата игра што ја играв со multiple endings.Играта ја играв два дена и се е монотоно дури и самата ''приказна'' да ја наречам што искрено очекував да заврши подобро од очекуваното, искрено се разочарав на некој начин. Во секој случај иам Preorder на DeusEx така да си чекам до вторник![]()
![]()
Ја Купив од CD Keys сајтот некаде 1000 ден случајно кога беше најефтина се погоди, плус додадов некој попуст од 5%, иначе скоро сите игри што сум ги купил ми се од тој сајт. Не купувам од Steam ili другиве онлине продавници.колку те кошташе DE... ми текнува многу одамна кецот ми беше омилената игра на сите времиња и првата игра што ја играв со multiple endings.
GZ. И јас ја чекам неа. Претходната ребутот беше предобра. Треба да е забавна.Ја Купив од CD Keys сајтот некаде 1000 ден случајно кога беше најефтина се погоди, плус додадов некој попуст од 5%, иначе скоро сите игри што сум ги купил ми се од тој сајт. Не купувам од Steam ili другиве онлине продавници.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL HDD 2,5" 1TB USB3.0 INTENSO 6021560
5.330,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден