Боље така него да симнеш од Фитгрл 60ГБ па да ја распакуваш три саата - да ти прегрее и ЦПУ и ССД.Многу голема на Замунда од GOG 153 Gb.
Се надевам ќе ја тера на rx570 4gb/e31220v3/16gb ddr3/1tb hdd/480ssd сега ја спуштам претходната ја терав вез проблемиБоље така него да симнеш од Фитгрл 60ГБ па да ја распакуваш три саата - да ти прегрее и ЦПУ и ССД.
А и ССДто ако нема доволно простор 60+148ГБ нема да ја распакува - и за што сето тоа - пак 150ГБ ке излезе.
Едино ако имаш спор интернет или лимитиран...
Едит - чекај - па и оваа од Замунда (ГОГ верзија) треба да се инсталира - значи 150+150Гб слободен простор на ССД ти треба..
Мислењето е автоматски споено:
Ја има на Замунда Cyberpunk 2077: Phantom Liberty [FLT] = 74ГБ
Ја симињам па ќе видиме колку подобрени перформанси има - наводно статрот е подобрен,,
Погледнете го атачментот 129867
Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470Се надевам ќе ја тера на rx570 4gb/e31220v3/16gb ddr3/1tb hdd/480ssd сега ја спуштам претходната ја терав вез проблеми
Sent from my V2208 using Tapatalk
Ќе тера. Вчера баш видов еден коментираше дека на 580ка ја терал на хај - 60 фрејмаСе надевам ќе ја тера на rx570 4gb/e31220v3/16gb ddr3/1tb hdd/480ssd сега ја спуштам претходната ја терав вез проблеми
Sent from my V2208 using Tapatalk
Со фср2 на квалити, со високи текстури, и мешовина од медиум-хај вади 40-45 во тешки места. Рх 580 4гбЌе тера. Вчера баш видов еден коментираше дека на 580ка ја терал на хај - 60 фрејма
Кецот и двојката ми беа предобри, тројката ми стана досадна после 1-2 саати максимумМоментално ја играм Mafia 1 Definitive Edition, ја начекав Mafia Trilogy за ефтини пари на Xbox.
Вчера ја пробав дефинитивно е мн подобрена ова верзијаДали некој ја проба CS2? Сабајле ја пробав на ботови набрзинка и имав страшни stutters, по 5 минути крашна. И немаше никаков сеттинг за подесување на тежина/ниво на ботовите, и беа braindead, одеа по ѕидови и лутаа како мува без глава, предпоставувам по default се на најлесната тежина/ниво. Незнам дали овие проблеми се само на Practice опцијата или глобално на било кој mode. Се надевам дека е до играта, а ако е така тогаш не сомневам дека Valve ќе средат за брзо.
Имам солидна конфигурација (барем за CS) што не верувам да е до мене...
Имаше Update сабајле, и пробав неколку партии Детмеч. Перфектно си работи се, многу smooth, освежена, супер си е. А со ботови кога пробав ги имав пак тие проблеми со статери, ќе средат Valve за брзо сигурно. Сепак, CS му е омилено детеиначе за твојот проблем сигурно е до валве, нема шанса да е до конфигурацијата
а општо неам никаква замерка за играта![]()
Секој ден гледам постови на FB од групи поврзани со Heroes 3 па сега и тука, одамна и се мислам да се навратам, но никако да ја симнам... Имам многу игри у Backlog што ги пролонгирам цело време но на крај изледа ќе се вратам во оваа комфорт игра и пак ќе ја пролонгирам Ред Дед...
Вреди да се купи со експанзијата ако има некој ок попуст за holiday sale?Едит Сум пропуштил да инсталирам најнов драјвер кога тестирав - Adrenalin 23.9.3 (WHQL Recommended)
Со овој драјвер исти резултати има како старата верзија
Значи нама подобрувања во ФПС туку само статерот е поправен и тоа одлично поправен.Погледнете го атачментот 129892
Не сум ни стигнал до Фантом Сити - а незнам ни како - уште сум нуб у играва и се прилагодувам на оружја користење - хакови итн. Кракната ја земав.Вреди да се купи со експанзијата ако има некој ок попуст за holiday sale?
едит: CS2 во моментов
До АМД е истиот проблем го имав, средено е со новата верзија на драјвер но не е достапно за јавност, само за AMD Vanguard beta test членови, ќе го пуштат веднаш штом се решат некои багови.Дали некој ја проба CS2? Сабајле ја пробав на ботови набрзинка и имав страшни stutters, по 5 минути крашна. И немаше никаков сеттинг за подесување на тежина/ниво на ботовите, и беа braindead, одеа по ѕидови и лутаа како мува без глава, предпоставувам по default се на најлесната тежина/ниво. Незнам дали овие проблеми се само на Practice опцијата или глобално на било кој mode. Се надевам дека е до играта, а ако е така тогаш не сомневам дека Valve ќе средат за брзо.
Имам солидна конфигурација (барем за CS) што не верувам да е до мене...
Да да до драјверот е. И јас морав да се вратам на 23.9.1До АМД е истиот проблем го имав, средено е со новата верзија на драјвер но не е достапно за јавност, само за AMD Vanguard beta test членови, ќе го пуштат веднаш штом се решат некои багови.
До АМД е истиот проблем го имав, средено е со новата верзија на драјвер но не е достапно за јавност, само за AMD Vanguard beta test членови, ќе го пуштат веднаш штом се решат некои багови.
По 15 мин играње го крашува драјверот комплетно па мора да рестартирам. Одкога ќе рестартирам си работи перфектно, но ако ја исклучам, и пак ја пуштам CS. Крашува по 15 мин... Исто и има артефактинг кога користам зум на AUG или SG553...Да да до драјверот е. И јас морав да се вратам на 23.9.1
Мене ми се случуваше на сите игри посебно при алт-таб, но исто така и кога бев на Јутуб. Кога се вратив на таа постарата верзија, се врати како што си беше нормално. Така да би ти препорачал да ја симнеш таа верзија, таа е претходната „препорачана“. Па ќе чекаме наредна „препорачана“ верзија, што ќе надевам ќе биде наскоро бидејќи читав дека на многу игри има значајно подобрување во перформансите на таа проблематичната верзија.По 15 мин играње го крашува драјверот комплетно па мора да рестартирам. Одкога ќе рестартирам си работи перфектно, но ако ја исклучам, и пак ја пуштам CS. Крашува по 15 мин... Исто и има артефактинг кога користам зум на AUG или SG553...
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден