Дааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, таа е. Какво пиво пиеш?Dying Light?
Ја ти останав дужен пиво така да или ќе се пребиеме или ќе се частиме взаемноДааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, таа е. Какво пиво пиеш?
Збориш за Dying Light, многу добра игра.Дечки, како се викаше една игра со зомбија, кај што на почетокот те фрлаат со падобран, па паѓаш доле, те спасуваат па се наоѓаш во една кула. После се симињаш доле и ги клоцаш зомбијата со нога? После идеш се качуваш по кровови од куќи и скокаш на бандери?
Ма дај не ме заебавај човече.....Ја почнав Yooka Laylee зашто артот ми беше инспиративен, иначе прилично е детска.. Али voice acting-от е феноменален
Сериозно е вака секогаш кога има вакви да ги наречам cut scenes иако не се?Ја почнав Yooka Laylee зашто артот ми беше инспиративен, иначе прилично е детска.. Али voice acting-от е феноменален
Сериозно е вака секогаш кога има вакви да ги наречам cut scenes иако не се?
И монитор и ПЦ ќе фрлам да почне ова да ми дрнда вака ..
Дееемн, ова дури и напушен гипс не би можел да го слушам...
Sent from my Samsung S20 FE
Не умри магаре пред зелена трева
За Bethesda вреди чекањето, ок со исклучок на Fallout 76.Не умри магаре пред зелена трева
За Bethesda вреди чекањето, ок со исклучок на Fallout 76.
За Bethesda вреди чекањето, ок со исклучок на Fallout 76.
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден