Знам друже, така беше иницијално, ама целта ми беше as clean as possible да искочи и кога ја спуштив доле, се се прикри од тоа шо не сакав да се гледа.@Gaston бапни ја графичката на најгорниот слот. обично најмногу bandwidth Има. Сеа не знам точно шо модел матична е, не би требало да менува, ама така препорачуваат. Графичката секогаш во top slot. Плус повеќе простор мора да му дадеш за свеж воздух да влечи. Вака залепена ти е до подот.

Кажи ми дали се ова екстензиони кабли или full МаШКО-машко cable kit. Ако е второто кажвај од каде зеде, такви барам.Последно подновување 1080ti x 2![]()
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ekstenzii zemeni od NeksioКажи ми дали се ова екстензиони кабли или full МаШКО-машко cable kit. Ако е второто кажвај од каде зеде, такви барам.
Од форумов <3Од кај нас ти се земени ноктуава?
Old school. Ти фали вториот crossfire мост. Ако немаш, кажи да ти пуштам еден.Втората љубовпосле неделно чистење...
![]()
![]()
![]()
![]()
Па неможам да најдам. Чим се крени прашинава те чекам на пиво па ќе донесеш.Old school. Ти фали вториот crossfire мост. Ако немаш, кажи да ти пуштам еден.
и такви бакарни ладилници за рам имам некаде...Ако ги најдам ќе ти пуштам и два такви.Па неможам да најдам. Чим се крени прашинава те чекам на пиво па ќе донесеш.
Уште LGBT плоча и ке бидиш дел од заедницата.
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден