NightfurY
hello world
Нај убаво е да ги контактираш ако веќе планираш да купуваш , оти очигледно не знаат и тие Главата кај им е XDКако да ми ја даде цената од рекламата 2490 ?
Се случува ова и кај некој друг ?
Погледнете го атачментот 110401
Нај убаво е да ги контактираш ако веќе планираш да купуваш , оти очигледно не знаат и тие Главата кај им е XDКако да ми ја даде цената од рекламата 2490 ?
Oвај маус е Г про не е Г про суперлајт оти и тој беше по ефтина цена да не го помешаат членовите .Топ 3 wifi гејмерски = цена ефтино. Јас го нарачав белиот (superlight) на 14-ти и уште чекам
Погледнете го атачментот 110402
Испратено од ELS-NX9 преку IT.mk форум апликација
Јас им пишав на лајв четот и ми ја дадоа старата цена 2499. Прво треба да нарачаш и кога ќе влезе нарачката во нивниот систем ќе ти ја сменат (намалат) цената.Како да ми ја даде цената од рекламата 2490 ?
Топ 3 wifi гејмерски = цена ефтино. Јас го нарачав белиот (superlight) на 14-ти и уште чекам
Погледнете го атачментот 110402
Испратено од ELS-NX9 преку IT.mk форум апликација
А кога требаше да стигне, имаше конкретен датум кога нарачуваше?Денес ми стигна MacBook Air M1 16GB 512GB од жирафа50, нарачан на 15ти.
Немам никакви забелешки, спакувано во пакет и голема кеса, пратено преку ЕЛС.
Лаптопот има чешки букви на тастатура на некои копчиња, но тоа не ми пречи.
Серискиот број му е валиден и со фабричкото пакување.
Во споредба со istyle, заштедувам преку 350еур што не се малце.
Се јавија повеќе членови. Сите се резервирани, само малку каснат...Да без за земање немаше ни да размислам за Жирафа после на @gOJDO огласот.
![]()
Нови PS5 Blue ray
За 10 дена очекувам пратка од 20x PS5 blue ray верзија. Цена: 620 евра/комад Резервација со аванс од 100 евра. 075 437-061forum.it.mk
Зш? Поскапи се на огласот отколку на Џирафа, ако добро претварам евра во денари.Да без за земање немаше ни да размислам за Жирафа после на @gOJDO огласот.
![]()
Нови PS5 Blue ray
За 10 дена очекувам пратка од 20x PS5 blue ray верзија. Цена: 620 евра/комад Резервација со аванс од 100 евра. 075 437-061forum.it.mk
Зш? Поскапи се на огласот отколку на Џирафа, ако добро претварам евра во денари.
Btw во описот им пишува 36.990 а на сликата 36.870. Classic Gjirafa50 move.
Радо би ги дал парите тука него во Косово за таа разлика во цена.Зш? Поскапи се на огласот отколку на Џирафа, ако добро претварам евра во денари.
Btw во описот им пишува 36.990 а на сликата 36.870. Classic Gjirafa50 move.
Шо знаеш, може и Гојдо да уведе флекс.Знам јас зашто сакаш од Жирафа, на другата страна немаш да докупиш GojdoFlex и да си раат...
Еве за @draganamon убаво таблетче со реален попуст према Анхоч
![]()
Таблет Lenovo Tab M10
Таблет за целото семејство - ова е Lenovo Tab M10. Тој е совршен придружник за вашата забава на големиот екран и со квалитетен звук на Dolby Atmos во...gjirafa50.mk
Ах @TylerMkD ми направи проблем.Ти благодарам за препораката.
Резолуција на екранот 1280 x 800 (WXGA)
Имам Ѕamsung Tab 2 за малата, заглавен на Android 4 кој работи така така. Можам да пуштам цртани, игрички за цртање, youtube и играта со Маша и Медо. После летово, околу Октомври/Ноември ке одам во Анхоч и ке првиот 10 инчен Samsung Таблет со Full HD екран и барем 4 гб рам, и тоа е тоа.
За мене ако е, ке уштедам и ке земам А71 наместо S20 Ultra како што сакам, ама за телефон за невестата (телефон од кој ке ми останат сликите од децата за гледање на стари години) и таблет за децата (на кој јас сакал нејкел они ке гледаат, па барем да им земам квалитетен панел) нема штедење.
И гојдо истото го напраи, кога зема 3090ка од жирафа и ја шитна тука доста поскапоРадо би ги дал парите тука него во Косово за таа разлика во цена.
Еве убава цена кај жирафата
![]()
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Линкот од постот на инстаграм не работи веќе.Нарачав 1 парче, high risk high reward, lets see.
Линкот од постот на инстаграм не работи веќе.
![]()
Ти од тој линк кликна?
Најдов нешто, мислам дека е тоа.Пребарав rtx 3060 на нивниот сајт.
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден