Што му е на скролот?Поручен MX Master 3 на 13ти, д'нс стигна. Карго ништо екстра не наплати (ваљда су се пожалиле Жирафа дека ги тражив плус паре на клиенти).
Скрол нагоре малце чудан ми некако, надоле е одличан.
Што му е на скролот?Поручен MX Master 3 на 13ти, д'нс стигна. Карго ништо екстра не наплати (ваљда су се пожалиле Жирафа дека ги тражив плус паре на клиенти).
Скрол нагоре малце чудан ми некако, надоле е одличан.
Чудно скрола, некако с'с прекини или скроз застане после некој ред скролање иако се врти док га гледам.Што му е на скролот?
Чудно скрола, некако с'с прекини или скроз застане после некој ред скролање иако се врти док га гледам.
Баш ме интересира кој се. Носат мси и гигабајт...
Ко што гледам, соленки се со цениве
Треба посебна тема за маусот за tips & tricks според тоа колку го имаат сега на форумотОди во опциите (од софтверо шо се инсталира за еМиКсов), и таму кај опциите за скроло, ако го отштиклираш smartshift, ќе ти се појават опции за избирање: Free Spin и Ratchet.
Е тоа шо е Free Spin е за да нема клик-клак при вртење на тркалцето, односно ќе врти во некој друг, помазен мод.
Mада мене лично ме бендисва ова со Ratchet (или како клуч/крцкалка по нашки)![]()
Стигна и кај мене
| Имажите на производи | Име | Цена | Количина | Вкупно |
|---|---|---|---|---|
| Глушец Logitech MX Master 3, графит Шифра: 269835 | 3,870 MKD. | 1 | 3,870 MKD. |
| Подзбир: | ||||
| Достава: | 0 MKD. | |||
| Вкупна сума на нарачки (Вклучен ДДВ): | 3.870 MKD. |
Нема потреба лична адреса да оставаш тука. Ја избришав за секој случај.Не, порачан беше графит по цена од 3870 ден.
Мислењето е автоматски споено:
Shkupi North Macedonia
Транспортна адреса: СТАНДАРД - БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ
Имажите на производи Име Цена Количина Вкупно ![]()
Глушец Logitech MX Master 3, графит
Шифра: 2698353,870 MKD. 1 3,870 MKD. Подзбир: Достава: 0 MKD. Вкупна сума на нарачки (Вклучен ДДВ): 3.870 MKD.
Да, така беше цената.Не, порачан беше графит по цена од 3870 ден.
Мислењето е автоматски споено:
Транспортна адреса: СТАНДАРД - БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ
Имажите на производи Име Цена Количина Вкупно ![]()
Глушец Logitech MX Master 3, графит
Шифра: 2698353,870 MKD. 1 3,870 MKD. Подзбир: Достава: 0 MKD. Вкупна сума на нарачки (Вклучен ДДВ): 3.870 MKD.
Си внесол гјирафа флех, затоа е таква ценатаФала ти за личната адреса, заборавив од брзање, направив само copy/pase од e-mail.
Ќе ги контактирам на чат.
Доксаш? што ти значи тоа?@gocetan зошто се доксаш вака?
Да си објавуваш лични информации.Доксаш? што ти значи тоа?
publish private or identifying information about (a particular individual) on the internet, typically with malicious intentДоксаш? што ти значи тоа?
Кога пишав си седеше адресата.Да си објавуваш лични информации.
Не знам зошто баш сега го пиша ова он, кога веќе и онака беше едитиран постот...
Како го нема? Линкот сеуште се отвора и пишува дека го има на залиха.Гледам го нема изгледа веќе маусот. Туку се откри дали се проблематични или ок? Тоа со скролот што се жалеше?
Гледам го нема изгледа веќе маусот. Туку се откри дали се проблематични или ок? Тоа со скролот што се жалеше?
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден