DeltronZero
read-only
- 6 декември 2014
- 49
- 66
Какво искуство имате со Brado Kind 203 гледам доста членови ја фалат, дали да се зема таа или има некоја подобра опција за тие пари. Ќе ја користи тешкаш 110 кг 195 цм висина.
За големина во салон најдобро да се проба (за било која столица). Мислам дека не би му била проблем за големина, голем наслон има на грбот и се штелува доста потпората за глава (ако земе таква опција). Генерала солидна е за цената столицата за тие пари не верувам дека има многу конкуренција овој модел. Само да видиш од каде би ја зимал, ако памтам добро некој член пиша дека имало разлики од оффице (плус/ко незнам која точно) во споредба со салон29 пример.Какво искуство имате со Brado Kind 203 гледам доста членови ја фалат, дали да се зема таа или има некоја подобра опција за тие пари. Ќе ја користи тешкаш 110 кг 195 цм висина.
Многу е тешко да одбереш столица што ти одговара само од слика на нет,поготово од овие поскапиве.Да не знае зошто НИЕДНА од овие продавници не листа цена? Ќе треба да се троши време да ѕвонам секаде. Не го сфаќам изборот од маркетингшка гледна точка да не се ставаат цени. Као цената му штети на престижот -- бесценет е квалитетот? Као цените се само за mass произведувачи од типот на Икеа?
Инаку големина секако не можам да пробам бидејќи не сум од Скопје.
ќе се зезнеш ако зимаш без да пробаш .. и скапите модели може едноставно да не ти пасува некој дел од столицата и да ти е проблематичен во споредба со друг модел. А да сите се painДа не знае зошто НИЕДНА од овие продавници не листа цена? Ќе треба да се троши време да ѕвонам секаде. Не го сфаќам изборот од маркетингшка гледна точка да не се ставаат цени. Као цената му штети на престижот -- бесценет е квалитетот? Као цените се само за mass произведувачи од типот на Икеа?
Може да им побараш понуда - Б2 решение ми испратија понуда со цени за модели за коишто покажав интерес. И во Delight office и во Б2 цените почнуваат од некои си 300+ европски (без ддв).Да не знае зошто НИЕДНА од овие продавници не листа цена? Ќе треба да се троши време да ѕвонам секаде. Не го сфаќам изборот од маркетингшка гледна точка да не се ставаат цени. Као цената му штети на престижот -- бесценет е квалитетот? Као цените се само за mass произведувачи од типот на Икеа?
Здраво, имам прашање за некој кој го има или пак го пробал кинд 203 моделот од салон 29.
Дали потпирачите од страна се креваат доволно за комотно потпирање на лактовите за да се спречи болка во рамињата, односно за добра ергономија?
Инаку за човек висок 183-4cm.
Фала ви![]()
Дали знаеш што е разликата од поевтините столици на Брадо?Jас ја имам столицата, висок сум 189 и добро ме собира. Поудобна и од некои столици што сум седел а коштаат 700-800 е. Бест бај е столчево
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
salon29.com.mk
Механизмот,базата,раконаслоните,ергономија,квалитет на сунгер на седалото и тн и тн...Дали знаеш што е разликата од поевтините столици на Брадо?
Пример оваа
![]()
MONO Working Chair – Salon29 Office Furniture
Chair on wheels with a metal base and lift, upholstered in fabric or artificial leather in a color of choice from the Salon 29 catalog, with a lift mechanism. Nsalon29.com.mk
имаш да силиконски тркалца за тврд под, или имаш пластични подлоги ко алтернатива за под столот. Јас користам вакво пример (има и локално може поскапи само према Икеа) KOLON, Floor protector, 120x100 cm - IKEAЗдраво дечки,
Сакам да ве прашам како го решавате проблемот со гребење на паркетот/ламинатот под столицата, освен со тепих. Дали постојат некои тркалца силиконски што се заменуваат или слични некои опции?
Силиконски тркалца имаш во салон 29,а и во сите други продавници кои продаваат столици.Здраво дечки,
Сакам да ве прашам како го решавате проблемот со гребење на паркетот/ламинатот под столицата, освен со тепих. Дали постојат некои тркалца силиконски што се заменуваат или слични некои опции?
Фала ви за инфо!имаш да силиконски тркалца за тврд под, или имаш пластични подлоги ко алтернатива за под столот. Јас користам вакво пример (има и локално може поскапи само према Икеа) KOLON, Floor protector, 120x100 cm - IKEA
Како издржа столот со годините?Јас имам од икеа 200 еур се и за парите многу добри , тука под 300 еур нема добра, на добра мислам квалитетна кој ќе издржи 100кг ++
200 eur и 20 еур може повраток на граница
MARKUS Office chair, black Glose Robust black - IKEA
Ја еба сојката друже, постот е од 2016та а богами и членов како забаниран да е.Како издржа столот со годините?
Какво искуство имате со Brado Kind 203 гледам доста членови ја фалат, дали да се зема таа или има некоја подобра опција за тие пари. Ќе ја користи тешкаш 110 кг 195 цм висина.
Земај ич немој да се мислишДечки мислење за Brado Kind 203 A ?
Југоекспорт да ѕирнеш?Дечки, дали знаете каде има детски гејмерски или негејмерски столчиња?
Фала Маша, најдов нешто вакво ама сакам да има лумбална поддршка и да е пониска, со димензии за дете. Ќе одам утре да ја видамЈугоекспорт да ѕирнеш?
Ова е многу неудобна столица.Фала Маша, најдов нешто вакво ама сакам да има лумбална поддршка и да е пониска, со димензии за дете. Ќе одам утре да ја видам
![]()
Mebel - Jugoexport Stil ::
Najgolema ponuda na mebel vo Makedonija. Saloni za mebel vo Skopje i Makedonija. Mebel za vasiot dom I deloven proctor.jugoexport.mk
ОвааФала Маша, најдов нешто вакво ама сакам да има лумбална поддршка и да е пониска, со димензии за дете. Ќе одам утре да ја видам
![]()
Mebel - Jugoexport Stil ::
Najgolema ponuda na mebel vo Makedonija. Saloni za mebel vo Skopje i Makedonija. Mebel za vasiot dom I deloven proctor.jugoexport.mk
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден