Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Cypher

hello world
29 јули 2012
291
128
Дечки течности освен од фасттек, од кај друго место може да се порачат ака евтинки што праќаат до мк?

nikolceeeeee

read-only
11 мај 2016
32
25
Сакав да напишам нешто за берсеркер минито што неодамна го купив.Мислам дека прочитав неодамна на форумов дека некој имаше проблем со него, премногу натопувал и течел, поплавувал итн. Мислам дека се работи кај него за дефективен уред.Мојот работи совршено, го погодив местењето на памук уште на првиот обид и нема капка од никаде, а воопшто не внимавав како го мотам , набрзина наместив се.Се сомневам за фабрички дефект бидејќи и мојот, иако е добар на тоа место, има проблем во навојот на комората и базата. Машинската изработка не е добро извршена и закачува навојот на 2-3 места, се чувствува гребење кога вртиш за да завинташ базата и комората.Прекрасен атомизер, за мој вкус совршен мтл, штета што имаме неконзистентност во машинирањето.Кинеска работа, тоа е.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.659
13.706
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Со здравје да се користи. :)

Тој проблем ќе се реши сам од себе, со одвртување и завртување ќе се истругаат нерамнините што закачуваат. :)

krema

OG
24 јуни 2009
15.725
15.817
youtu.be
Ревик на глава за Innokin Prism T22 или за популарните Ендури кои сеуште важат за добар почетнички сетап.
Малку е пипаво за работа но се исплати. Единствениот проблем е вадењето на оклопот од самиот грејач но има и за тоа решение, на youtube еднаш налетав на еден клип каде што типот си имаше направено една алатка налик на радапцигер и без проблем го вади овој дел од грејачот.
На сликата недостасува вториот памук за вториот грејач (се мести унакрсно), станува збор за dual coil грејач.

39YuMwv.jpg

Последна промена:

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.076
14.171
После подолга пауза да ве поздравам и посакам успешна година.

Во континуитет си пафкам Spica Pro и не се замарам со ништо повеќе. Бидејќи сум во големи гужви и не секогаш се има време за виткање, се обратив кај Шарловски кој ме снабди со Ендура и нови течности.

Сум заборавил и се воодушевив колку во суштина Ендура е добра. Таму некаде е со најизвиканите МТЛ танкови. Чудо е тоа вертикалниот грејач. Лудило арома и фантастичен троут хит.

VapeS

hello world
12 август 2016
218
263
Прилеп

VapeS

hello world
12 август 2016
218
263
Прилеп
Прв ден - Вкус одличен. На подмачкани гумици уште е тежок за одврти-заврти, тоа ми е излезено од дневниве навики, па го навикнувам. Ме исплашија со џус контролот дека 50-50 пг/вг на отворен целосно можи да поплавува, што еве не е случај кај мене (Ама пред да стаса 300мл си напрајв 40-60 пг/вг) - немораше. Прв греач на 3 милиметри, 26 гејџ, 1 ом - добар е, наредно менување памук ќе пробам 2,5 милиметри (мислам дека ќе биде уште подобро). Она што не очекував, сирен 2 е поголем од него, а тежи скоро дупло помалку. Се на се, задоволен сум (подобар од сајрен 2 и вејпфлај галаксис рдта), за дополнителни маки или пофалби понатаму. Студио?

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Колега, јас како нов во МТЛ светот не ги контам танковите. Кој е овој на сликата? А околу Сирена 2,тоа чудото 24мм што собира 4,5мл е сосема нешто друго од Сирена 2,22мм и собира 2мл. Големиот ми беше така-така а малиов 22мм не го менувам, 5+ има од мене. Имам и сега нов Манта 1.5 верзија кој е малку поотворен. И кајфујни 2 - класика
39cc5f4f41ad82e434c3c1984b7839fd.jpg

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

fis1976

lurker
15 март 2016
674
1.299
Скопје
@nikolceeeeee @VapeS со здравје да се користат, ако на некого не му се погоди и не му одговара вејпот од Expro-to (а и тоа се случува) пишете ПП, јас би вдомил еден :)

Последна промена:

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно