Гледај да е едноставно за користење ако е за постар или почетник, ендурата ти е одлична за почеток а можда и за понатака. За никотин ќе морат да експериментира во зависност од цигарите шо ги пушит и шо ќе му одговарат.Здраво на сите,
Сакам да нарачам електронска (јас веќе имам Innokin Endura T22 веќе година дена) за стариот мој, за да намали на аналогни (висок притисок има човекот), ме интересира некој предлог за модел/никотин и дали да го пазарам истиов модел?
Т22 + 5 глави ќе ти траат цела година и фазла, АКО со него користиш исклучиво тутунска манџа од типот на Pyramid или 555 Gold од Inawera.Ја читав темата со прашања и одговори, се препорачува Endura t18, на алиекспрес ја има околу 1320ден и видов дека има 5 греачи за 550денари, тоа е ефтино така? Исплатлива цигара? И дали ќе ги има уште долго греачите за неа или може ќе престанат да ги произведуваат ако е постара цигарата, пошто планирам да ја користам подолго(помалку ќе се користи, пушам по 5-6 цугари аналогни)
Помислив дека почнале да шипат FT.Баш сега додека пишував ставив една Т22 во корпа и пробав чекаут на Фастек, си работи шипингот, за Т22 изнесува 9 зелени. (SG Post)
Не е лошо да се праша support-от на FT дали го решиле проблемот со испорака, или имаат ли намера да го решат во догледно време.@Astraion На Фастек цела година дава да ставиш во корпа и да платиш, ама по некое време ќе те контактира support и ќе рече „не можеме да го пратиме до МК со ниедна пошта“.
Штотуку прашано (по трет пат годинава) и ќе биде известено.Не е лошо да се праша support-от на FT дали го решиле проблемот со испорака
Е баш се претргнале.btw за крисмас имат пуштено десетка купон.![]()
Наводно Traditional Tobacco не била лоша, не ја имам пробано ама сигурен сум дека некој (Чико) ја пофали на форумов, наводно клон на FA Soho.Како сте друштво?
Дали има некој нов веб шоп во МК? Знам дека имаше најави за некои хрвати (ако не се лажам). Ама со коронава изгледа ништо.
Инаку јас си свиркам со Spica цело ова време. Баш ми е драго што набавив два примероци. Се друго што купив е во фиока. Можда ќе го разработам и скајлан за празницивеДТЛ баталив скроз. Исто и се друго што не е тутунска арома.
Инаку RY4 од амбрела не е лоша. Кажете некои други тутунски кои Ви легнале добро од амбрела.
Штотуку прашано
Rachel напиша:We can ship package to Macedonia via registered air mail by postNL, you can place order directly in the system.
Thank you.
Е претргнале се - лижавка за мали деца.Е баш се претргнале.![]()