Бравос, одлична работа. 'Thumbs Up'@worker_x
Petar Petkovski | Graphic Designer & Web Developer
OmniCreative | Creative Agency
може да се каже дека дел од клиентите за кои работам бараат снимање со дрон
последен проект ми беше документирање на локалитет „боров дол“ штипско. кратко видео и фотограметрија.
инаку, еве што е фотограметрија доколку не е јасно:
photogrammetry architecture drone - Google-Suche
Photogrammetry - Wikipedia
Одлично видео од содржина до монтажа !!!! БравоНезнаев кај, па видов на темава нешто слично, и јас да се пофалам со моето првенче. Снимано на Лефкада со Сони а6500 и мавик про
View: https://youtu.be/KvteLdNmRaY
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Благодарам, сеа ќе чекам следна дестинацијаОдлично видео од содржина до монтажа !!!! Браво![]()
Малку експериментирав во пост продукција, али генерално сум задоволен. Низок лет над дрва и ветер на Козјак, никогаш не е добра комбинација и едвај слетав.
Па не знам дали е до тебе ама кај мене си е океј. 24фпс е цело видео, со Phantom 3 Pro и Mark II тајмлапсовите.Супер видео. Иам едно прашање, дали е до мене или не знам ко да засецнуе видеото или па паѓа фрејмрејт на одредени кадри. 24 фпс видео е?
Има stutter што се забележува најмногу на вториот и третиот кадар, и 13-14 секунда.Супер видео. Иам едно прашање, дали е до мене или не знам ко да засецнуе видеото или па паѓа фрејмрејт на одредени кадри. 24 фпс видео е?
Епа експериментирал во постпродукцијаСупер видео. Иам едно прашање, дали е до мене или не знам ко да засецнуе видеото или па паѓа фрејмрејт на одредени кадри. 24 фпс видео е?
Не е до пост-продукција. Проблемот кај статеров е што се јавува при голем шатер. Снег и сонце, а без ND филтер користев сигурно 1/250 и повеќе, а е само 24фпс видео.Епа експериментирал во постпродукција![]()
Ехтра!
Малку експериментирав во пост продукција, али генерално сум задоволен. Низок лет над дрва и ветер на Козјак, никогаш не е добра комбинација и едвај слетав.
Експериментирав. Обично колор грејд и корекции правам што по реално да изгледа, ама сакав малку да сменам да видам како ќе изгледа.Ехтра!
Малко ногу на плаво ти е снегов, или така ти беше замислата?
Split toning e интересно само мислам дека и снегот и небот плави не одат у комбинација. У наредна прилика - пролет ќе биде поинтерно.Експериментирав. Обично колор грејд и корекции правам што по реално да изгледа, ама сакав малку да сменам да видам како ќе изгледа.
I am now aware that this was a thing.Ти го памтиш по дроновите, јас по квизот каде членовите се такмичат за стара плочка рам, people come and go...
Подарувам - Се подарува SODIMM 1GB DDR2 800MHz
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден