Купив.Средено, ај купи нешто да земеме плата![]()
Значи се води по маржата, не по ценатаКалкулацијата ја прави логика, улога има набавната цена, автоматски си пресметува
Логика бе батка, логикаКалкулацијата ја прави логика, улога има набавната цена, автоматски си пресметува
Баш така, лошо се изразив сори.Значи се води по маржата, не по цената![]()
Значи се води по маржата, не по цената![]()
That's the spirit!Ма ке смениме и ова. Ке идеме у минус ако треба.![]()
Мене ми е баш забавно и добро е да стои таму.Знаете дека е досадно, така?
Ако баш толку ти пречи...Најверојатно не е баг ама .. сериозно на секоја тема ќе ми стои ова горе? Знаете дека е досадно, така?
Погледнете го атачментот 132206
forum.it.mk##.scrolled.sticky-mapiranje
Благодарам, средено.Ако баш толку ти пречи...
Код:forum.it.mk##.scrolled.sticky-mapiranje
Линијата се додава во адблокерот. Каде точно, зависи од тоа кој адблокер се користи. На пр. во uBlock во Settings>My Filters.Кажете ја тајната па да средат и оние попростите (како мене).
Нема проблем. Колку повеќе такви работи има, толку помалку пристапувам на форумов.И сеа ви пуштам адблокер детектор![]()
Па синхронизирајте сесии. Стајте hook на wp да логира автоматски ако најде валидна хф сесија полсаат работа е. Глупо е после волку време од нова верзија уште да го има проблемов.Одјаби се и повторно најави се. Сесија на wp чува пократко од xf
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден