Уште со ночот се дружиш, срамота е вакви коментари да пишуваш во 2023. А ќе се дружиш и во 2024 со него...Дроидиве уште префрлаат слики со кабел а?
Да не сте заглавени во некој паралелен Еплверс?
Нека го тргнат тој глуп "динамичен остров"
Уште со ночот се дружиш, срамота е вакви коментари да пишуваш во 2023. А ќе се дружиш и во 2024 со него...Дроидиве уште префрлаат слики со кабел а?
дашто мислите дечки вреди 15кава? Дали вреди да го продолжиме сонот на Стив Џобс?
ајфон само про верзија.што мислите дечки вреди 15кава? Дали вреди да го продолжиме сонот на Стив Џобс?
Samo ximo druzeшто мислите дечки вреди 15кава? Дали вреди да го продолжиме сонот на Стив Џобс?
Зошто да го тргаат? Не сфаќам? Да го скратат екранот малце сакаш?Уште со ночот се дружиш, срамота е вакви коментари да пишуваш во 2023. А ќе се дружиш и во 2024 со него...
Да не сте заглавени во некој паралелен Еплверс?
Нека го тргнат тој глуп "динамичен остров"и можеби ќе се излажам да купам еден ајфон во иднина.
Ако го купиш од Грција и вратиш данок ќе ти дојди поефтинУште полошослепо правдање на телефон од 950 евра со 60hz дисплеј и 6GB рам
Тежок е преминот од мерцедес на опел.Можеш да разубедиш човек за све ама да се свича од ајфон на андроид, малце потешко. Нема ни дискусија на темава со луѓе што се долги години корисници на ајфон. Си имаат они предности кој што ги уживаат и едноставно несакаат да се откажат
Како што е тежок преминот од 2016та во 2023таТежок е преминот од мерцедес на опел.![]()
Да, како корисник на Самсунг С верзија цел живот можам да кажам дека би го земал 15 про фак ит.што мислите дечки вреди 15кава? Дали вреди да го продолжиме сонот на Стив Џобс?
Или рецимо од давидоф на родео.Тежок е преминот од мерцедес на опел.![]()
Source: trust me bruhИли рецимо од давидоф на родео.
Онтопик, Можеби има спор трансфер на податоци 2.0 и 60хз екран ама факт е дека ајфон 15 ќе биде релевантен и во 2030 година, и ќе има солидна вредност ако решиш да го продадеш (па едно 100-200 евра), додека шаоми, самсунг и остали ќе исштанцаат уште кој знае колку модели и 99% од нив немад а бидарт релевантни уште во 2025.
п.с. датите, процентите и вредностите се фиктнивни, ги лупнав онака безвезе, немам реални истражувања и графикони да споредам, само си терам чаршиски муабети.
Иако ја надгледувам темава подолго време немам коментирано, но да, еве видеово е еве да кажеме делумен ако не и целосен одговор на сите дискусии што се водеа, што и зошто е тоа така, според мене секако.Убаво срочено видео шо јасно опишува цела една демографија
View: https://youtu.be/Nj0V3j6Y2Fo?si=ZUiNfYONeTjpnY5V
Јас преминав од S9+ на iPhone 13 Pro Max и не згрешив. Прво софтверот и оптимизацијата му е страшно добра. Искрено, јас не би се вратил да користам Android телефон. Според мене, build quality на apple продукти е далеку понапред и подобар од било кој друг Android бренд/уред.Да, како корисник на Самсунг С верзија цел живот можам да кажам дека би го земал 15 про фак ит.
Исто и јас преминав од с8 на с22+, оптимизацијата на софтверот, флуидноста и самата брзина е неверојатна. Уствари чекај 5 генерации се разлика тоа и се очекува.Јас преминав од S9+ на iPhone 13 Pro Max и не згрешив. Прво софтверот и оптимизацијата му е страшно добра. Искрено, јас не би се вратил да користам Android телефон. Според мене, build quality на apple продукти е далеку понапред и подобар од било кој друг Android бренд/уред.
Бтв, размислувам за 15 про мах, ама сепак би почекал некоја недела, две да поминат, да излезат reviews и импресии за телефонот.
Јас имам големи раце и се мислам дури да земам ултра, пишењето на тастатурата од с8 ми беше зафркнато. Е сеа да, дизајнерски гледано е многу подобар од цигличкиве.И како ви. Е ергономијата од врвните с8/с9/ипхоне 11про да преминеш на коцките с23/13про?
Едвај се држат?
Е овде ти е грешката, Па не мењаме ние телефон секоја година, голем дел од корисниците уште користат X, XS, 11 ,12 ,13.и редовно го купуваат секој нов ајшит што ле излезе. Само здравје ке бидне
Чисто информативно, дадов шанса на С22, го купив кога излезе и го користев 6 месеци. Катастрофа од телефон, ме остави без батерија 10 пати во клучни моменти на патувања кога имав потреба од навнавигација
Сега Ѕ23ката е пак супер, бидејќи е со Snapdragon процесор и доста подобри гејминг перформанси има.S22 целата серија беше срање благодарение на Exynos 2200. Се согласувам со горе пишаното.
Се согласувам со сето ова, еве за 2 часа некаде музика на youtube ми истроши околу 50% батерија самсунгов.Е овде ти е грешката, Па не мењаме ние телефон секоја година, голем дел од корисниците уште користат X, XS, 11 ,12 ,13.
Iphone X e сеуште релевантен во 2023(речиси 2024), треба нешто да кажува ова само по себе.
Патем, целиот разговор околу 15кава е од луѓе што го хејтаат моделот, никој не го брани моделов, никој не ја оправдува цената, речиси сите се доволно среќни и со старите модели. Само споделуваме искуства низ годиниве како не служат старите модели, а новиве се само подобри од старите, не се полоши.
Па нека направат Самсунг и останатите компетитивен модел и радо ќе се префрлат голем број корисници на самсунг.
Чисто информативно, дадов шанса на С22, го купив кога излезе и го користев 6 месеци. Катастрофа од телефон, ме остави без батерија 10 пати во клучни моменти на патувања кога имав потреба од навигација.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250
48,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден