Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
MetalGear
Реакции
544

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За Огласи

• абе јас не ти го знам ни профилот како ти е, ти ми викаш стави слика :D иначе, не ставам :)
    хахахахахх па за карактер и мислев :D
    иначе...анонимна сум си јас :p
    хахахахахх да се најдеме на муабет :p али ипак, не сум ни за фрлање :p
    абе заебанција е ников :D скоро секаде на нет сум како важна или важна.ехе :D
    убаво да си поминеш на одмор :)
    хехе, мобилен ќе понесам ама нема да се пуштам на нет од него, си ветив дека ќе одмарам додека сум на одмор од нет. Добро сеа, чат пат ќе sирнам што има, колку да не бидам без ич :D
    е да, мене ми се допаѓа вакво време и уште потопло, за да личи на лето ти реков. Мразам студ и дождови :)
    а што, ти демек несакаш а? :p
    хехехе, а ти што чекаш? Ајде, пат низ Куманово за 80 дена :p:p:p
    инаку јас уште неколку дена ми останаа да ги поминам на компјутер, потоа одам на одмор и планирам да не го понесам лап топот, ама колку ќе ми успее, незнам :D јас сум зависник од интернет и компјутер :D
    чекај има време, сега неможам зафатена сум, постирам мислења на ит :D
    кај може било кој форум без моите постови а? а? а? :p:p
    да така е, јас ти кажувам максиум колку спијам :D
    хаха добар совет, биди како мечките хахахах :D
    знам знам хехехе :p
    да така е, шах, судоку, табла...тие игри се доста добри за развивање на умот :)
    хехе доволно ми е тоа спиење, некаде околу 8 саати :)
    епа, важна си е важна ;)
    посебно ме привлекува шахот, сакам да играм и да играм, да се усовршувам се повеќе и да станам шах мајстор :D
    ти колку си добар во шах? :)
    хехе, епа убаво :)
    Мое хоби - шах, астрологија, велосипедизам (возење велосипед на кеј :D) и така нешто.
    еве и кај нас сега во моментов грми и дува ветер, можно е и да роси неможам да видам убаво преку прозорецот. Да се плукнам во времето, го зарековме ние двајца изгледа :D
    Значи ти си љубител на риболов а? :)
    епа сега заличе на лето :D
    само прееска во ск малку заврна и загрми, ама среќа не се задржа многу таквото време.
    а кај вас?
    еееееее да барав топло, добив топло и да ти кажам сеа е супер, подобро вака него да врне цел ден :) абе добро ама интересно е, разменуваш мислења, се дружиш, запознаваш нови пријатели :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Дно