Прво, тоа не е Лусија, второ -
WTF????
Ова сигурно ли е Луција Каминос? Зошто нема цицк* ? Како женско од латинско потекло многу и се мали градите доста чудно... Обично они имаа бујни-виснати гради и доста надарени за онедување.
Manis после пишување на ова:Ова сигурно ли е Луција Каминос? Зошто нема цицк* ? Како женско од латинско потекло многу и се мали градите доста чудно... Обично они имаа бујни-виснати гради и доста надарени за онедување.
![]()
Rockstar quietly releases a 14GB, 70Mbps version of GTA 6's Extended Look that looks much better than YouTube
Rockstar Games has released a 20-minute look at Grand Theft Auto 6 on both YouTube and Netflix, but both platforms suffer from compression.www.tweaktown.com
Не ја гледам потребата од пиратерија можеш директно од Rockstar да го гледаш ова.
Read the description. Измиксано е аудио од Нетфликс, снимка од Рокстар и титлови од Нетфликс.Не ја гледам потребата од пиратерија можеш директно од Rockstar да го гледаш ова.
Исправка, 19ти Ноември пишуваше, не Октомври.Може да се преднарачаат GTA VI контролерите во Нептун од денеска (или пак јас денес ја видов рекламата) - наводно ќе стигнат на 19ти Октомври. Ја си преднарачав еден црн за 5200ден со плаќање при достава, ќе видиме дали ќе бараат пари однапред .