Неодамнешна содржина од Thoni

 1. T

  Anhoch

  Простор за подобрување ќе има кога ќе престане да се плука по се што е македонско и да се намали бројот на образовани луѓе зашо од толку образовани лица и поединци во македонија моментално рушиме рекорд во невработеност.А и да ќе заборавев на крај зашто се мора да е политика или поврзано со...
 2. T

  Anhoch

  Нешто си смешал другар али како и да е не беше постот наменет само за Анхоч ако прочита убаво во горенаведениот текст.Анхоч го напоменав зашо е тема на муабетот.
 3. T

  Anhoch

  Читам ГЛУПОСТИ и намерно напраив акаунт за да прашам некој од овие "прекфалификуваните" или дечкиве со се разбираат од ИТ зашо не се вработиле во Анхоч или во некоја друга ИТ компанија...? Демек премногу знаеме ахахах ме насмеавте ни еден приватен газда или споственик на фирма не би дозволил...
На врв Дно