Дали ова е средено? поврдете
Дали ова е средено? поврдете
РаботиДали ова е средено? поврдете
Еее ова од кога ме живцираНе знам дали е баг, ама кога пишувам и имам 2 реда со празно место помеѓу нив, ако утнам буква за да ја избришам (пример сега последна е „м“ и ја бришам) - се брише цел ред над нив.
Треба на профилот на тој член да отидеш и горе има таб „Најдете“.Исто не можам да најдам ставка што ја имаше порано "прикажи ги сите теми започнати од овој член" или така нешто.
Забележав дека не ми стигнуваат мејлови од форумот кога некој ќе одговори на тема што ја следам, иако ми е селектирана таа опција во подесувањата на профилот, ова од пред некој ден почна.
Дап, мислам дека е средено. Тенкс.Ова треба да е средено од вчера, после 23.00 часот и би требало да добивате емаил нотификации. Плс потврда
Тоа е тоа, официјално сум зарѓал.Треба на профилот на тој член да отидеш и горе има таб „Најдете“.
Не знам дали е баг, ама кога пишувам и имам 2 реда со празно место помеѓу нив, ако утнам буква за да ја избришам (пример сега последна е „м“ и ја бришам) - се брише цел ред над нив.
Не ми е јасен проблемов, може ли да се обидете поубаво да го објасните?Еее ова од кога ме живцира![]()
Пишуваш реченица, стискаш Enter па уште еднаш Enter, продолжуваш да пишуваш, утињаш буква, стискаш Bckspace за да ја избришеш и ти го брише цел празен ред горе.Не ми е јасен проблемов, може ли да се обидете поубаво да го објасните?
Можеби убаво е објаснет од @coNNectMKD ама пробувам да го направам тоа и не гледам да ми се брише.
По можност ако може да снимите видео додека го правите.
Ctrl+z не помага?
Аха, сеа сфатив. Иначе сто пати пробав само со ентер, не го прави тоа, а со шифт ентер секогаш го прави.Пишуваш реченица, стискаш Enter па уште еднаш Enter, продолжуваш да пишуваш, утињаш буква, стискаш Bckspace за да ја избришеш и ти го брише цел празен ред горе.
Со Shift+Enter гарантирано тоа го прави, само со Enter понекад, а може и до тастатурата зависи.
Од кога ова? Дека работи од прелистувач работи, ама брзината и прегледноста на Tapatalk се неприкосновени. Башка не се занимавам со реклами, сајдбари, UI/UX кој како му текнало, багчиња со најавивање па префрлање,... Има и на Тапа некои работи што неработеа во последно време, ама за форум читање се преживуваше.Tapatalk го исклучуваме скроз, слабо се користи. Пребаци се на прелистувач супер си работи форумот од мобилен
Анкета имало? Кога, како?I know, имаше анкета и повеќето се изјаснија дека не користат па решивме да го килнеме во целост...
Ај да видиме со D, може и ќе го вратиме не е ништо конечно
Имаше, лани или оломнани...Анкета имало? Кога, како?
Преминав на браусер...јбг.Вратете го, по мое мислење browser на мобилен е понебезбеден од Tapatalk (а и нема некој добар, сите се примарно фокусирани кон твое шпионирање, а не кон функционалност).
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден