Миодраг Г.
read-only
- 19 декември 2016
- 7
- 18
Mi se nema pojaveno nisto kaj mene, a imam koristenje vo MKD na 3 mesta i USA na 1. Ostanuva da vidime....
Па според локацијата. Не е тешко. А иначе они секако викаат дека акаунтот треба да се користи на една локација, а за викендичка, имаш опција да кликнеш "I'm traveling" и ваљда ќе ти даде таму да гледаш ама ќе ти го исклучи тој дома, појма немам. И да, на мобилен и таблет сеушти функционира апликацијата. Во секој случај, dick move од страна на Нетфликс, засега барем не планирам да креирам нова акаунт.А чекај малце како нетфликс препознава дека тој тв не е во твој хаусхолд? Што ако имам викендица и сакам таму да гледам? Ќе треба на ново да правам акаунт?
Мислам дека не е така. Некни на село кога бев ми побара да внесам пасворд на тв кој ми стигна на телефонот и после си гледав нормално нетфликс.Па според локацијата. Не е тешко. А иначе они секако викаат дека акаунтот треба да се користи на една локација, а за викендичка, имаш опција да кликнеш "I'm traveling" и ваљда ќе ти даде таму да гледаш ама ќе ти го исклучи тој дома, појма немам. И да, на мобилен и таблет сеушти функционира апликацијата. Во секој случај, dick move од страна на Нетфликс, засега барем не планирам да креирам нова акаунт.
Препорака за ВПН за да можам да гледам содржини достапни за други држави?
Користам турски нетфликс.
Ми стигна мејл дека картичката ми е истечена и треба да ја сменам.
Ја сменив и ми бара потврда со турски телефонски број. Чаре?
Pisi im na support kazi deka sakas da dodades nov payment metod i oni ti isprakjaat formular vo chat i popolnuvas od kartickata informacii i ti ja dodavaat.Користам турски нетфликс.
Ми стигна мејл дека картичката ми е истечена и треба да ја сменам.
Ја сменив и ми бара потврда со турски телефонски број. Чаре?
Ова заврши работа, фала.Pisi im na support kazi deka sakas da dodades nov payment metod i oni ti isprakjaat formular vo chat i popolnuvas od kartickata informacii i ti ja dodavaat.
Posle mozes da si dodades mk broj
А како ова не важи за HBO?Хрватска е во ЕУ и имаат големички плати. Македонски преводи има на по некој филм.
Nema na nikoj makedonski, makedonski ima samo na po nekoj film na hbo max i skyshowtimeХрватска е во ЕУ и имаат големички плати. Македонски преводи има на по некој филм.
HBO има друг пристап. На пр. тука влезе преку Телеком. Ете Disney и Sky немаат ни хрватски AFAIKА како ова не важи за HBO?
https://www.netflix.com/title/81551190?s=i&trkid=254643526Nema na nikoj makedonski, makedonski ima samo na po nekoj film na hbo max i skyshowtime
Па не е на по некој туку на сите филмови и серии кои ги нудат тие два сервиси.Nema na nikoj makedonski, makedonski ima samo na po nekoj film na hbo max i skyshowtime
Пристапот на Netflix е без врска. Мислам дека не е толкав проблем да се обезбедат преводи, напротив. А исто така и државата (!?) треба да притисне да не може да стримаат без да обезбедат превод на добар дел од содржината ако не и на целата. Си има закон.HBO има друг пристап. На пр. тука влезе преку Телеком. Ете Disney и Sky немаат ни хрватски AFAIK
Мислењето е автоматски споено:
https://www.netflix.com/title/81551190?s=i&trkid=254643526Мислам и 1-2 од детските
Navistina neznaev fala ti mnogu bas ke go izgledam filmov makedonski e, makedonski film na netflix ke se ubijam ahahahahhttps://www.netflix.com/title/81551190?s=i&trkid=254643526Мислам и 1-2 од детските
За сега HBO понудата им е супер, со А1 сеф, имаш секој месец бесплатен HBO..Би требало на почетокот од наредната календарска година (2024) да биде вметнат Netflix во комбо пакетите на А1.
Останува да видеме со каква цена ќе истрча аједан.
Погледнете го атачментот 130667
Би требало на почетокот од наредната календарска година (2024) да биде вметнат Netflix во комбо пакетите на А1.
Останува да видеме со каква цена ќе истрча аједан.
Погледнете го атачментот 130667
Неофицијално НВО ќе си оди од аједан.За сега HBO понудата им е супер
Ajde neka go zamenat so netflix, jas gi plakjam i dvete no nekako netflix mi e podobar vo seriite bidejki praktikuvam da gledam serii no hbo ne e ni malku polos tesko e da se odlucis mnogu ubavi filmovi imaat.Неофицијално НВО ќе си оди од аједан.
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден