hehexd
hello world
- 18 септември 2019
- 156
- 239
даДали стигна во ред ?
даДали стигна во ред ?
Можно е усб-во да цркна ново? (со оглед на цената може и да е цркнато)
Правев еден тест со HDDScan и на Write направи проблем, не може да запишува и после некое време излезе жолта порака дека има проблем со USB-то.
Oва ти треба:
![]()
H2testw
H2testw erkennt gefälschte USB-Sticks, indem es deren tatsächliche Speicherkapazität ermittelt. Auch andere Wechselmedien sowie Festplatten lassen sich testen.www.heise.de
Испразни го УСБ-то, или форматирај го прво пред да тестираш.
Не знам кој модел си го пазарил, ама ако е некој поевтин Кингстон - тоа е тоа. Поважно е на верифицирање дали ќе ти јави грешка, без тоа не гледам како би имал основа да го рекламираш. На крају краева ако ти е за музика во ауто, што има врска колку е брз/спор. Ќе врши работа.Не знам дали ова се правилни брзини, ама ќе го проверам утре пошто реално не ми се чека 1 час.
Погледнете го атачментот 117889
Друже само да ти кажам си се изгорел малце со цената, види во Анхоч:Можно да е до компјутерот, т.е оперативниов кој неодамна направив апдејт на тој последниот build на win11. Палам компјутер со УСБ внатре и замрзна на логин скринот. Морав да го извадам усб-то за да можам да куцнам пин. И сега кога го ставив требаше да го форматирам пошто пишува дека имал грешки. Најверојатно се некои драјвери за УСБ проблем.
Еве ги резултатите од вчера.
Погледнете го атачментот 117894Погледнете го атачментот 117895
За во кола ќе брка работа, тоа е тоа не му се замарам повеќе сакало работело сакало не.
Ова е USB-то @StalkeR :
![]()
USB Kingston DataTraveler 100 G3 64GB
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
јбг, онака ми се виде уз купување и го ставив и тоа во кошничка, нека пијат кафе.Друже само да ти кажам си се изгорел малце со цената, види во Анхоч:
Погледнете го атачментот 117896
Сум приметил дека усбињата во Жирафа се многу поскапи од нашиве локални продавници. Не знам дали купуваш или не во Анхоч, но доколу да секогаш види кај нив прво, најдобри цени на УСБ имаат.
Горе доле си во право но има и исклучоци на одредени нивни производи како :Тоа се брзините на Кingston. Спори се на upload, брзи на download. Сум ги пробал сите верзии (од потреба) и тоа е тоа.
Еве ти конкретно, DataTraveler Exodia M 64Gb
Погледнете го атачментот 117920
Супер резултат, ама колку што гледам, 64Gb е 1,245 Ден. (и малку нелогично, 32-та е 325 Ден.Горе доле си во право но има и исклучоци на одредени нивни производи како :
Погледнете го атачментот 117925
п.с. тестирано на 64гб верзија![]()
куќиштето / билдот кој го има DT Elite G2 е одличен, метален дизајн е со така квалитетна тежинаСупер резултат, ама колку што гледам, 64Gb е 1,245 Ден. (и малку нелогично, 32-та е 325 Ден.)
За тие пари купувам Sandisk пред Кingston во секое време.
Имаш опција за испорака до граница, до Бојане, кога купував велоспиед од Cikloberza пред 3 лета се замарав со ова и на крај земав слободен ден, карта повратна до ниш (тогашни 1200ден), еден ручек убав таму, точакот у бувка и назад СкопјеМоже не е за тука прашањето, но не знам на кое друго место да го поставам па се надевам дека ќе се најде некој да ми даде инфо.
На овој начин како што испорачува Жирафа од Косово за Македонија по некој од карго службиве, дали има некоја курирска карго служба од Србија со достава до Македонија?
Имам нешто најдено од огласник во Србија, па дали може продавачот да го прати по некое карго до Македонија?
Не на тој начин до Србска граница, до Македонија да се донесе како што прават од Жирафа.Имаш опција за испорака до граница, до Бојане, кога купував велоспиед од Cikloberza пред 3 лета се замарав со ова и на крај земав слободен ден, карта повратна до ниш (тогашни 1200ден), еден ручек убав таму, точакот у бувка и назад Скопје
Не на тој начин до Србска граница, до Македонија да се донесе како што прават од Жирафа.
Иначе ти направија проблем на граница за точакот дека го носеше во автобус?
Не е.Може не е за тука прашањето, но не знам на кое друго место да го поставам па се надевам дека ќе се најде некој да ми даде инфо.
На овој начин како што испорачува Жирафа од Косово за Македонија по некој од карго службиве, дали има некоја курирска карго служба од Србија со достава до Македонија?
Имам нешто најдено од огласник во Србија, па дали може продавачот да го прати по некое карго до Македонија?
Тука си во право. Има да цвета таа економија, бидеќи има разновидни категории.српскиот пазар да се отвори и да има карго многу ќе се развие економијата.
Мислење за ова?
![]()
Стол SENSE7 Sentinel, вештачка кожа, црн
Стол SENSE7 Sentinel, вештачка кожа, црн nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Задоволен сум од Столицата и дискот.![]()
Kingston SSD KC3000, M.2 - 2TB
Kingston SSD KC3000, M.2 - 2TB nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Кој се тие Oculus ? дај линк, и ако не ти е тешко пиши преку која пошта иде достава, колку те фати се се поштарина и ДДВ.Сајтов им е трагедија, таман нарачав таа RX 6800 што беше на акција, ми вртат денес немаме залиха дај трансакциска да ти вратиме парите...
За Oculus што земав пред некој месец немам замерка дечките во недела ипол си донесоа пред врата у пакетче тип топ.
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT WANBO, 328 x 141 mm, max.5KG, SILVER, WBCA01
2.000,00 ден