ARMac
senior
А CO2 шишиња кај се купуваат? На пример за овој филипсов во сет.
Нормално.@draganamon праша во Горење сервисот спроти Буњаковец?
Пукнат е садот или?Здраво дечки.
Пред да дигнам раце и да си купам некое различно, да прашам и тука.
Веке некое време го барам ова апаратче за спремање храна за бебиња Gorenje Baby Food Multichef BFM900BY
https://international.gorenje.com/p...pliance/multi-purpose-cookers/bfm900by/571223
Апаратчево се продаваше буквално секаде и отеднаш го снема, а моето почна да пропушта вода, па го барам само пластичниот дел или да го купам цело.
Поточно ова:
Погледнете го атачментот 115322
Од Горење сервис кажаа дека немаат резервен дел нику пак дека ке имаат.
Ако некој знае каде ова се уште се продава или уште подобро каде можам да го најдам само пластичниот дел частам пиво.
Фала однапред.
Поздрав
Би ги топел некако, или?Не се лепи со лепак.![]()
Токму така, а двокомпонентен може после топењето од надворешна страна за да биде круто.Би ги топел некако, или?
Не се лепи со лепак.![]()
Со мрсулче.А со што се лепи, со ножици? Некако името лепак упатува на нешто што се користи за лепење. ОК, ај џоук.
Плукни, залепиА со што се лепи, со ножици? Некако името лепак упатува на нешто што се користи за лепење. ОК, ај џоук.
Купи си пила било каква и нека остане за внуциАј помогнете ми кај да најдам вакво, т.е. дали е нешто што врши работа и постои или е алиекспрес егзотика? Се продава во продавници или да земам некоја аку. пила од 2-3000 ден.?
Ми треба убодна пила за мали ситни работи по дома, па ова изгледа одлично ама не одговара дечкото кај се наоѓаат заменски пили/листови како и да се викаат.
Погледнете го атачментот 115333
линк до ФБ
![]()
270 K vues · 2,6 K réactions | Универзален Додаток Пила за Аку и Електрична Бормашина! ✅ Екстра Цена - 799 Денари Доставуваме до сите Села и Градови во Македонија (+130 Денари) Карактеристики: ✔ Може да се сечат различни материјали:сечење дрва,
Универзален Додаток Пила за Аку и Електрична Бормашина! ✅ Екстра Цена - 799 Денари Доставуваме до сите Села и Градови во Македонија (+130 Денари) Карактеристики: ✔ Може да се сечат различни...www.facebook.com
Да да. Реално искуство со сите „мултиалати“ не е највисоко.
Buy the cheapest tool and if you can brake it, buy an expensive one.
Фала Даниел, ова е веќе поправано, дигам раце од него.Уффф многу ова, ај ако не се снајдеш донеси го ќе пробам да го залепам, гратис нормално, имам лепено вакви работи порано.
Листовите се листови за убодна пила (jigsaw blade) - главата на листот е Т - T shank. Секаде можеш да купиш вакви листови за убодна во Скопје.Ај помогнете ми кај да најдам вакво, т.е. дали е нешто што врши работа и постои или е алиекспрес егзотика? Се продава во продавници или да земам некоја аку. пила од 2-3000 ден.?
Ми треба убодна пила за мали ситни работи по дома, па ова изгледа одлично ама не одговара дечкото кај се наоѓаат заменски пили/листови како и да се викаат.
Погледнете го атачментот 115333
линк до ФБ
![]()
270 K vues · 2,6 K réactions | Универзален Додаток Пила за Аку и Електрична Бормашина! ✅ Екстра Цена - 799 Денари Доставуваме до сите Села и Градови во Македонија (+130 Денари) Карактеристики: ✔ Може да се сечат различни материјали:сечење дрва,
Универзален Додаток Пила за Аку и Електрична Бормашина! ✅ Екстра Цена - 799 Денари Доставуваме до сите Села и Градови во Македонија (+130 Денари) Карактеристики: ✔ Може да се сечат различни...www.facebook.com
Исто во Сет само срчот на Сет не го врзува со сода и случајно сега повторно барав и се појави.А CO2 шишиња кај се купуваат? На пример за овој филипсов во сет.
Технички гасови во Влае и Месер во Маџари после кванташки. Прво провери дали може да ги полнат тие боци или дали ќе ти пасуваат тие што ги имаат наполнети.па ме интересира за мислење дали е паметно цилиндаров да се полни на места каде што полнат CO2 (некој ми рече дека во влае имало некоја фабрика за CO2)
Дааа друже, Технички гасови ми ги кажаа, не ми текнувашеТехнички гасови во Влае и Месер во Маџари после кванташки. Прво провери дали може да ги полнат тие боци или дали ќе ти пасуваат тие што ги имаат наполнети.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден