Друштво прашање, Huawei GT2 Pro дали има проблеми на iOS во врска со поврзување часовник-телефон и се останато од сервисите? Апликацијата како е ажурирана на iOS?
Македонска картичка не можеш да подклучиш, но ако имаш друга картичка (пр. од швајцарија), да плаќаш можешФункционира ли Samsung Pay кај нас? Некој да сподели искуство и дали вреди замарањето да флешувам софтвер само за апликацијава? Се работи за Galaxy Watch3 донесен од Швицарска и неможам да креирам акаунт без постоечка адреса и телефонски број од таму...
Колега го има и ок е, го гористи за трчање, само има мали проблеми со синхронизација со Strava (спортска апликација), го зема некаде околу 6-7000 од ми стор, и колку што знам нема еСим сигурноНекој има mi watch да каже мислење? Случајно да не има еСим опција?
Колега го има и ок е, го гористи за трчање, само има мали проблеми со синхронизација со Strava (спортска апликација), го зема некаде околу 6-7000 од ми стор, и колку што знам нема еСим сигурно
Во буџет не се мешам, али ако ти е за спортување би одел дефинитивно на Гармин часовник, искрено многу навики ми се сменија со тоа, првично ми беше ај како за возење велосипед да издржува повеке часови ГПС, и летово почнав и да трчам поредовно, и како завлегуваш во тоа ти се отвараат и други работи. Едина работа за која жалам дека сум фрлил толку париЈас би го користел со Ми Фит апликацијата, не ми е за трчање. Теретана и општо низ денот да видам што инфо ќе собере. Го видов во Сет ама изгасен им беше, на изработка делуваше ок. Не знам дали вреди да се дадат дупло пари за Galaxy Watch 4...
Друже, како си задоволен од саатот после ~2 месеци користење? Се мислам да го купам...Од вчера Ticwatch 3 Pro (GPS). Прилично задоволен од тоа како се понаша. Споредбено со Stratos 3, покорисен, ама напола батерија, шо не е толку лошо.
3 дена батерија, значително подобро искуство од претходни саати (не е само notification center)Друже, како си задоволен од саатот после ~2 месеци користење? Се мислам да го купам...
3 дена батерија, значително подобро искуство од претходни саати (не е само notification center)
Google assistant не е толку паметен колку шо мислев т.е. ги нема рутините, не можам преку него да иницирам повик, а можам преку апликација. Убаво ме слушаат ако зборам преку него (не очекував дека толку често ќе ја користам опцијава).
За да имам фул 3 дена (со нешто екстра) батерија, користам целосно лцд екранот место амолед, плус наместив да влегува автоматски у Essential node навечер, тогаш следи спиење, чекори и срце, па од сабајле пред алармот се пали и си тера.
Од тоа шо прочитав, би требало летово да добие wearos 3, ако не се пишманат овие у после ден момент.
Мислам дека би ти зависело дали користиш хуавеи телефон. Јас користам пиксел и ми одговара ticwatch ради wearOS.Фала за инфо!
Се друго е ок али очекував малце подолго да трае батеријата со користење само на лцд екранот. Моментот со трајност на батеријата ми е некако битен со оглед на тоа што е саат и би сакал барем недела дена да тера.
За трајност на батеријата имам доста добар фидбек за Huawei часовниците.. 2 недели демек издржуваат али они си користат нивен оперативен систем и не сум сигурен дали ќе ми фалат Wear OS функционслности.
Дечки може да се најде паметен часовник со сим картичка докај 3000ден? Поклон за 6 годишно дете.
ФАла.
Моментално има промоција на овој часовник, а колку за компарација еве ја редовната цена во Анхоч.Другари, замолувам за предлог за часовник до кај 4000 денари. За женско кое има самсунг телефон. Благодарам. Што е најдобро за парите?
Имам еден збор за тебе: Garmin Fenix 6x Pro Solar!Препорака за некое саатче до 100 евра? Ми здосади алката и му ја дадов на татко ми уште пред некој месец. Сакам саат, бар 7 - 10 дена батерија да држи и да е горе-доле точен со мерењата (пулс итн).
Имам еден збор за тебе: Garmin Fenix 6x Pro Solar!
Можеш и опцијата без Солар, држи доволно долго батеријата.
Fenix 5 Saphire ... 3 и кусур години ... 7-8 дена со ~8часа ЏиПиес +2-3 саата вежби без Џипиес, лудило саат, за активни луѓе.Имам еден збор за тебе: Garmin Fenix 6x Pro Solar!
Можеш и опцијата без Солар, држи доволно долго батеријата.
Аххх... за малку... демн... ок, мојот предлог стои, он сега нека собере уште 800 евра за нон-Солар моделот.За 100 евра побара човекот предлог, не за 1000...
Откупујем старо железо стари курмулатори ...Аххх... за малку... демн... ок, мојот предлог стои, он сега нека собере уште 800 евра за нон-Солар моделот.
А уствари @Oktar не му даде лош предлогАххх... за малку... демн... ок, мојот предлог стои, он сега нека собере уште 800 евра за нон-Солар моделот.
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден