Nik
hello world
- 4 април 2018
- 86
- 65
Некој искуство со овие два телевизори , повеќе сум за ЛГ но некако и самсунгот ми фаќа око
Jas imam tu 7171 slika i zvuk top,ne koci ne secka nema delay....Некој искуство со овие два телевизори , повеќе сум за ЛГ но некако и самсунгот ми фаќа око
![]()
![]()
Ако не ти е стало до DTS звук оди на Samsung. VA панелите имаат подобар контраст и приказ на бои. Ем тај модел можно е да има даљинско со гласовни команди и помалку копчиња шо е ногу попрактично од стандардното даљинско. Ем сталката е супер.Некој искуство со овие два телевизори , повеќе сум за ЛГ но некако и самсунгот ми фаќа око
![]()
![]()
Deee bree kaj go nasle bas 86" ??
Mozele da donesat nekoj 42" i cenata bi mu bila pomala barem...a ne pa ovoj 11.000 Eura...
После 10 години LG редно е да преминете на Samsung. Зар цел живот на LG ке го потрошете? Пилипс не е вреден за помена.Здраво,
заинтересирани сме за телевизор,се двоумиме измеѓу PHILIPS и LG,49``.
Досега имавме LG,го користевме 10години,и сме презадоволни.
Ве молам мислење.
да не ги вреѓаме Philips, почнувајќи од таму некои модели пред 5 години кои уште беспрекорно работат, па се до понови и поквалитетни модели...После 10 години LG редно е да преминете на Samsung. Зар цел живот на LG ке го потрошете? Пилипс не е вреден за помена.
Кои сте вие?заинтересирани сме
се двоумиме
имавме
користевме
сме презадоволни
Не ги вреѓаме. Пилипсо веке е кинески. Не е тај шо беше пред 7-8 години.да не ги вреѓаме Philips, почнувајќи од таму некои модели пред 5 години кои уште беспрекорно работат, па се до понови и поквалитетни модели...
он и жена му најверојатно...Кои сте вие?
не бре туку имам многу добар телевизор прва класа, "само USB-то нешто не му работе"...Не ги вреѓаме. Пилипсо веке е кинески. Не е тај шо беше пред 7-8 години.
Туку кладам се дека ти имаш пилипс и затоа се умешуваш одма како и за рајзено! Give us a break dude!
Доволна причина да го заобиџе!телевизор прва класа, само USB-то нешто не му работе...
колку пари толку музика... Andriod TV за 26к тогашни сегашни некаде окулу 20к може и помалку...Доволна причина да го заобиџе!
Како ти со самсунзивеНе ги вреѓаме. Пилипсо веке е кинески. Не е тај шо беше пред 7-8 години.
Туку кладам се дека ти имаш пилипс и затоа се умешуваш одма како и за рајзено! Give us a break dude!
да не заборавим(е) да кажем(е)...Како ти со самсунзиве
Човеков 10 години користел лг без ништо да му фали.
Јас Самсунг имам едно 5-6 месеца. И монитор Самсунг едно две години, ама не оти го бирав, таков ми го понудија. Иначе претходно, ЛЏИ, Хитачи и други.Како ти со самсунзиве
Човеков 10 години користел лг без ништо да му фали.
Само договори се најпрво да не ти го праќаат по карго.
Ама каргото не функционира така. Они само доставуваат. Тај потпис не е дека си го проверил каков е од а1. Кажи им на а1 дека сакаш сам да си го подигнеш.Види на крај краева пред да потпишам ќе го проверам![]()
Ама каргото не функционира така. Они само доставуваат. Тај потпис не е дека си го проверил каков е од а1. Кажи им на а1 дека сакаш сам да си го подигнеш.
По карго беше. Ама прашање е дали би дозволите сам да си го подишнеш?Се зезам бе, поради темата што беше актуелна со скршениот телевизор од а1, не знам дали беше по карго. секако би идел да си го зимам.
За овај телевизор ми треба sound bar, телевизорот го купив 2016 година, моделот Можи од 2014 да е, има инфраред аудио излез, дали би можело да се поврзи бежично со wireless или bluetooth не ми се верува, стар тв еsamsung ue 32 j 5200 awxxh
Шифра: 84054610
0 мислења![]()
• 32"(80cm)Full HD SMART LED TV
• Резолуција1920 x 1080 pix)
• 200Hz PQI
• Hyper Real Engine
• Mega Contrast
• Wide Color Enhancer
• Dolby Digital Plus,DTS Studio Sound DTS Premium Sound
• Samsung SMART TV
• 2xHDMI,1xUSB,SCART,Cl+
• DVB-T/C
• Вграден Wi-Fi
Ve molam za preporaka za 43" budzet varijanta isklucivo Samsung tv, Imam LG 42LB650V, ispogorea diodite na panelot....
Dali pomegju 1300 PIC I 2000 PIC ima golema razlika?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден